Loading...

Mijn ruilkracht herstellen

U moet eerst beginnen met de week te deponeren waarvan u uw ruilkracht wilt herstellen. Ga hiervoor naar de pagina 'Mijn deponeringen beheren'. Om op die pagina te komen klikt u op het persoonspictogram en selecteert u de link 'Mijn deponeringen beheren’. Hier selecteert u 'Deponeren' om te beginnen met het herstellen van uw deponeringsruilkracht.

Ga naar 'VERWANTE ONDERWERPEN' voor meer informatie over uw deponeringskoopkracht.

Klik op de knop 'NU DEPONEREN' bij de week die u wilt deponeren.

Stap 1: Controleer uw gegevens

Als de deponering die u hebt gekozen een verminderde deponeringskoopkracht heeft, dan tonen wij u de huidige waarde en de waarde die u ontvangt als u de deponeringskoopkracht herstelt.

Als u wilt doorgaan met herstellen, selecteer dan het keuzerondje 'Ja, herstel naar de maximale deponeringskoopkracht' en klik op 'DOORGAAN'. U wordt verdergeleid naar het betalingsproces.

Als u uw week zoals gewoonlijk wilt deponeren, selecteer dan 'Nee, herstel niet naar de maximale deponeringskoopkracht'.

How to restore your Deposit Trading Power

Stap 2: Betalingsgegevens

Voer uw betalingsgegevens in om uw deponeringsherstelling te betalen.

Voer uw betalingsgegevens in via onze veilige online betaalmodule.

Vergeet niet dat u, als u een RCI Platinum-lid bent, extra ledenvoordelen voor uw transactie kunt gebruiken voordat we uw resterende bedrag berekenen.

Stap 3: Bevestig uw gegevens

Bekijk uw transactiegegevens en vink het vakje aan de onderkant van de pagina aan om te bevestigen dat u de algemene voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. Klik op 'BEVESTIGEN' om uw deponeringskoopkracht te herstellen.

U kunt uw deponeringen en hun waarde op elk gewenst moment bekijken door op het persoonspictogram in de bovenste navigatiebalk te klikken en 'Mijn deponeringen beheren' te selecteren.