Loading...

Loman varaaminen

Tämän oppaan avulla voit varata juuri sinulle sopivan vaihtoloman runsaasta lomavalikoimastamme.

Kun olet löytänyt haluamasi lomakeskuksen, tarkista ensimmäisenä tärkeät tiedot, jotka löytyvät Vapaat huoneistot -osion alalaidasta tai Maksut-osiosta.

Jos olet valmis varaamaan loman, valitse VAHVISTA. Jos et ole vielä varma, voit jättää alustavan varauksen maksutta 24 tunniksi valitsemalla ALUSTAVA VARAUS.

Varaa sitten seuraava vaihtolomasi näiden helppojen ohjeiden avulla.

How to Book your Holiday

Vaihe 1: Vahvista tiedot

Sinun on vahvistettava lomakeskuksen tiedot ja talletuksen valinta, ennen kuin voi jatkaa varaamista.

Vaihtolomien varaaminen: Valitse talletus, jonka haluat käyttää varaukseesi, napsauttamalla VALITSE TÄMÄ TALLETUS.

Jos käytettävissäsi on useampi kuin yksi talletus, voit yhdistää talletukset ja saada käyttöösi suuremman vaihtoarvon. Suurempi vaihtoarvo laajentaa vaihtolomien, lomakeskusten ja päivämäärien valikoimaa. Jos talletusten yhdistäminen on mahdollista, näytössä näkyy YHDISTÄ-painike. Napsauta painiketta ja seuraa ohjeita. Kun talletukset on yhdistetty, näet myös uudella vaihtoarvolla varattavissa olevat vaihtolomat.

Lue tästä lisää talletusten yhdistämisestä>

Lisälomien ja äkkilähtöjen varaaminen: Valitsemastasi lomakeskuksesta voi ehkä ostaa myös lisäloman tai äkkilähdön. Osta lisäloma valitsemalla JATKA kohdasta Tai varaan tämän loman.

How to Book your Holiday

Vahvista sitten matkustajat. Jos mukana on muita matkailijoita, katso lisätietoja vieraskorttien lisäämisestä varaukseen kohdasta SAMANKALTAISIA AIHEITA. Jos ostat matkan itsellesi, valitse RCI-jäsen on osa matkaseuruetta.

Valitse JATKA.

How to Book your Holiday

Vaihe 2: Lisää palveluita

Tässä vaiheessa voit valita vaihtoturvan, joka turvaa lomasi arvon, jos joudut peruuttamaan sen. Jos haluat lisätä vaihtoturvan, jätä valintaruutu valituksi. Jos et halua ostaa vaihtoturvaa, poista valinta valintaruudusta. Valitse sitten JATKA.

How to Book your Holiday

Vaihe 3: Maksutiedot

Anna maksutietosi suojatussa verkkokaupassamme. RCI ei veloita lisämaksuja kortin käytöstä jäseniltään, jotka tekevät huoneistovarauksensa verkossa. RCI veloittaa jäseniltään vain sivustolla näkyvät huoneistokulut.  Jos varaukseen on lisätty ylimääräisiä maksuja, RCI-jäsenen kannattaa tarkistaa, veloittaako luottokortin tarjoaja nämä lisämaksut

Jos olet RCI Platinum -jäsen, voit käyttää jäsenpalkkioitasi ennen jäljelle jäävän saldon laskemista.

Voit myös tallentaa maksukortin tiedot tulevaa käyttöä varten. Valitse Käytä tätä korttia jatkossa tehtäviin maksuihin.

How to Book your Holiday

Vaihe 4: Varauksen vahvistaminen

Tarkista kaikki tietosi ja vahvista, että olet tarkistanut ja hyväksyt tärkeät tiedot valitsemalla ruudun alalaidassa oleva valintaruutu. Viimeistele vaihtoloman varaus valitsemalla VAHVISTA.

Voit tarkastella loman tietoja koska tahansa valitsemalla jäsentilin OMA TILI -kohdasta OMAT LOMASUUNNITELMAT.

Iloista matkaa!

How to Book your Holiday

Haluatko peruuttaa lomasi?

Jos peruutat vaihtolomasi 24 tunnin kuluessa varauksesta, saat täyden hyvityksen. Jos peruutat lomasi tämän jälkeen, hyvitystä ei makseta.

Muista kuitenkin, että jos joudut peruuttamaan lomasi mistä tahansa syystä vielä vähintään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää ja olet ostanut vaihtoturvan varauksen yhteydessä, vaihtomaksu palautetaan tilillesi ja käyttämäsi vaihtoarvo hyvitetään kokonaisuudessaan.