Loading...

Oman viikon tallettaminen

Kun olet maksanut lomakeskuksesi hoitovastikkeet, kirjaudu sisään osoitteessa RCI.com ja valitse henkilökuvakkeen alta Talletusten hallinta. Napsauta TALLETUS-välilehteä, jolloin näet mahdolliset jäljellä olevat viikot, jotka sinun täytyy tallettaa.

Kiinteän viikon tallettaminen

Jos olet valmis tallettamaan, valitse talletettavan vuoden vieressä oleva valintanappi ja napsauta TALLETA VIIKKO -painiketta.

How to Deposit Your Week

Vahvista talletuksen tiedot Talleta nyt -sivulla. Jos viikkosi alkamispäivä on alle yhdeksän kuukauden päässä talletuspäivästäsi, voit palauttaa talletusten täyden vaihtoarvon pienestä lisämaksusta.

Lisätietoja on Talletuksen vaihtoarvon palauttaminen -ohjesivulla.

Voit myös valita automaattisen talletuksen, jolloin RCI tallettaa lomaviikkosi puolestasi joka vuosi 12 kuukautta ennen sen alkamispäivää. Lisätietoja saat Tietoa automaattisesta talletuksesta -ohjesivulta.

Kun olet valmis, paina TALLETA NYT -painiketta. Vahvistamme, että viikkosi on talletettu.

Kelluvan viikon tallettaminen

Jos sinulla on kelluva viikko, eli lomavarauksesi vaihtelee vuosittain, vaihtoarvoa ei määritetä tällä sivulla. Voit kuitenkin laskea sen talletuslaskurilla klikkaamalla Laske-linkkiä.

Kelluvia talletuksia on kahdenlaisia. Ensimmäisessä vaihtoehdossa voit tehdä talletuksen itse verkossa, jos huoneistosi ja viikkosi on jo varattu vuodelle, jolle haluat tehdä talletuksen. Jos niitä ei ole varattu tai et ole varma niistä, pyydä tiedot omalta lomakeskukseltasi. Kun sinulla on tiedot, valitse talletettava viikko ja klikkaa TALLETA VIIKKO -painiketta.

How to Deposit Your Week

Täytä lomakkeeseen lomakeskukselta saamasi tiedot. Virheelliset tiedot johtavat talletuksen hylkäämiseen. Oma viikkosi on jokin välillä 1–52. Viikko 1 alkaa vuoden ensimmäiseltä maanantai–sunnuntai-viikolta, ja viikko 52 päättyy viimeiselle maanantai–sunnuntai-viikolle.

Jos viikkosi alkamispäivä on alle yhdeksän kuukauden päässä talletuspäivästäsi, voit palauttaa talletusten täyden vaihtoarvon lisämaksusta.

Ilmoitamme sinulle, kun talletuksesi on vahvistettu. Vahvistusta odotellessasi voit jo hakea ja varata vaihtoloman.

Toisessa kelluvassa talletusvaihtoehdossa sinun on otettava yhteyttä omaan lomakeskukseesi, joka tallettaa viikkosi puolestasi.

How to Deposit Your Week