Loading...

Henkilötietojen tai salasanan päivittäminen

Kun olet kirjautunut rci.com-tilillesi, voit muokata henkilötietojasi ja salasanaasi verkossa.

Valitse OMA TILI ja napsauta sitten hallintapaneelista SIIRRY OMALLE TILILLE -painiketta. Sivun ylälaidassa Oma tili -kohdan alapuolella on linkki Muokkaa tilitietoja. Linkkiä napsauttamalla voit tehdä seuraavaa:

• päivittää sähköpostiosoitteen
  • päivittää kotiosoitteen
  • päivittää ensisijaisen puhelinnumeron
  • vaihtaa rci.com-tilin salasanan.

Et voi muuttaa nimeäsi verkossa, sillä siihen vaaditaan todiste nimen muutoksesta. Jos haluat muuttaa nimeäsi, ota yhteyttä RCI-asiakaspalvelijaan.

Kun olet päivittänyt tietosi, napsauta VAHVISTA. Muutokset tulevat voimaan välittömästi. Lähetämme vahvistussähköpostin muutoksista.

Jos haluat muuttaa rci.com-salasanasi, kirjoita uusi salasana ja napsauta VAIHDA SALASANA. Käytä uutta salasanaa kirjautuessasi rci.com-tilillesi seuraavan kerran.