Online

Lorem Ipsum

Online ofte stillede spørgsmål

> Sådan får du tilsendt dit brugernavn (login) eller din adgangskode
> Jeg kan ikke se et feriested på kortet, som jeg ved bør være der, når der søges i kataloget på nettet?
> Hvordan kan jeg opdatere min e-mailadresse?
> Kan jeg ændre min adgangskode via nettet?
> Hvordan bliver jeg tilmeldt området RCI Points på RCI.com?
> Hvordan bliver jeg tilmeldt området RCI Weeks på rci.com?

Sådan får du tilsendt dit brugernavn (login) eller din adgangskode

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Oplysningerne, du indtastede, stemmer ikke overens med vores optegnelser", kan problemet være et af følgende:

- Dit fornavn er registreret anderledes i vores system.
    - Du har indtastet det forkerte RCI-id-nummer.
    - Du har endnu ikke oprettet en konto specielt for dig.

For at få tilsendt din adgangskode skal du indtaste dit brugernavn og svare på det hemmelige sikkerhedsspørgsmål, som du valgte, da du oprettede din RCI-onlinekonto. Når du har svaret rigtigt på spørgsmålet, vil din adgangskode blive sendt til den e-mail-adresse, der er tilknyttet din konto. Hvis du har glemt svaret på dit hemmelige spørgsmål, bedes du kontakte kundeservice på: scandinavia@europe.rci.com

Jeg kan ikke se et feriested på kortet, som jeg ved bør være der, når der søges i kataloget på nettet?

Det skyldes sandsynligvis, at feriestedet har de sammen koordinater som et andet feristed, og teknologien i Google Maps kan kun placere ét feriested på kortet under de samme koordinater. Er du i tvivl, så kontrollér "listevisningen" for at finde det feriested, du leder efter.

Hvordan kan jeg opdatere min e-mailadresse?

Du kan opdatere din e-mailadresse på nettet, under området "Min konto". Det er helt enkelt.

1. Åbn fanen "Hjem" og vælg "Min konto" i rullemenuen.
2. Vælg så "Rediger profiloplysninger" i afsnittet "Medlemsprofil". Her kan du om nødvendigt opdatere din e-mailadresse.

Hvis du har brug for hjælp, kan du også ringe til en RCI guide for assistance.

Tilbage til toppen >

Kan jeg ændre min adgangskode via nettet?

Ja, du kan altid ændre din adgangskode.

1. Åbn fanen "Hjem" og vælg "Min konto" i rullemenuen.
2. Vælg så "Rediger profiloplysninger" i afsnittet "Medlemsprofil". Her kan du ændre din adgangskode, hvis det er nødvendigt.

Hvis du har brug for hjælp, kan du også ringe til en RCI guide for assistance.

Hvordan bliver jeg tilmeldt området RCI Points på RCI.com?

Du skal være RCI Points-medlem og have en gyldig e-mail-adresse for at blive tilmeldt på RCI.com. For at begynde tilmeldingen, klik her.

Hvordan bliver jeg tilmeldt området RCI Weeks på rci.com?

Du skal være RCI Weeks-medlem og have en gyldig e-mail-adresse for at blive tilmeldt på RCI.com.  For at begynde tilmeldingen, klik her.

Tilbage til toppen >