Hjælpeemner

Lorem Ipsum

Har du problemer med at se billeder fra feriesteder eller andre dele af RCI.com?

Bemærk, at vi har oplevet problemer med nogle dele af webstedet, som f.eks. billeder fra feriesteder og kalenderen over ledig kapacitet ved brug af Internet Explorer 8.0 og 9.0.

Nedenfor finder du et par enkle løsninger på disse problemer.

Hvis du bruger Internet Explorer 8, skal du klikke på "Værktøjer" øverst i din internetbrowser, og så vælge Kompatibilitetstilstand.

Hvis du bruger Internet Explorer 9, finder du knappen Kompatibilitetstilstand på højre side af adresselinjen. Den vises som et iturevet stykke papir.

Ved at klikke på denne knap, opdaterer siden, hvorefter du skulle kunne se siderne korrekt.

Du behøver kun at gøre dette én gang, da Internet Explorer automatisk skifter til Kompatibilitetstilstand næste gang du besøger RCI.com.

Nedenfor er nogle af de dele af RCI.com, som kan være påvirket af dette kompatibilitetsproblem.

Weeks

• Deponeringsberegner

• Bytteplanlægger

• Regionsfeltet og kalenderen ved valg af en vedvarende søgning

• Regionsfeltet og kalenderen ved valg af en avanceret søgning

• Billeder fra feriesteder

• Søgning efter nøgleord eller feriested-id

Points

• Kalenderen over ledig kapacitet

• Billeder fra feriesteder

• Regionsfeltet og kalenderen ved valg af en avanceret søgning

• Søgning efter nøgleord eller feriested-id