Hvorfor blive medlem af RCI?

Lorem Ipsum

Bliv medlem af RCI, hvis du vil opleve flere ferier og få mest muligt ud af dit ferieejerskab.

 

Du får det størst mulige udvalg med RCI

 

Som verdens største udbyder af BytteFerier, kan RCI give dig det største udvalg mht. feriedestinationer og oplevelser. Med over 4.000 tilknyttede feriesteder i omtrent 100 lande og et støt voksende antal byttemuligheder med RCI's partnermærker, inklusive James Villas, Cottage4you og meget mere, finder du ikke den samme afveksling andre steder.

 

Du har fuld kontrol

 

Det enestående bytteprogram for RCI-medlemmer giver dig mulighed for at holde ferie præcis, som du vil, og giver dig fuld kontrol over dine byttemuligheder.

 

Uanset, om du bliver medlem af Weeks eller Points, har du fleksibilitet til at bytte til noget med en tilsvarende værdi, som det, du ejer, eller bestille noget med en lavere værdi og modtage enten en deponeringskredit eller forskellen i point, der kan bruges til at bestille en anden BytteFerie. En anden unik fordel ved RCI's bytteprogram er muligheden for at kombinere dine deponeringer eller gemme og låne point til at bestille noget med en højere værdi, end det, du ejer - hvilket betyder, at din drømmeferie venter lige rundt om hjørnet!

 

Du får mere ud af dit medlemskab

 

Du får virkelig mere ud af dit medlemskab hos RCI end andre steder. Foruden de mange byttefordele, der følger med hos verdens største udbyder af BytteFerier, kan RCI-medlemmer også drage fordel af en lang række yderligere medlemsfordele, herunder

 

EkstraFerier & "Sidste minut"-tilbud

 

kontant betalte ferier med RCI, når du ikke vil bruge dit ferieejerskab

 

Gæstekort

 

Lad dine venner og familie opleve kvaliteten af en RCI-ferie, uanset om det er drejer sig om en BytteFerie, en EkstraFerie eller et "sidste minut"-tilbud

 

Bytteværdi- & pointsikring

 

Beskyt din bytteværdi eller dine point, hvis du er nødt til at annullere - uanset årsagen - med vores eksklusive sikring kun for medlemmer!

 

RCI Travel

 

Første trin efter at have bestilt dit bytte er at arrangere din rejse. RCI Travel overtager besværet med at søge efter flybilletter, billeje, lufthavnsparkering og meget mere!

 

RCI Platinum

 

For medlemmer, der vil have endnu mere, er der RCI Platinum! Dette opgraderede medlemskab giver medlemmer adgang til eksklusive Platinum-rabatter og en række RCI-relaterede fordele, inklusive medlemsbelønninger, sikker bagagesporing på rejsen, et gratis rabatkort og meget mere!

 

Det første trin på vejen mod at blive medlem af RCI er at finde ud af, hvad du ejer...

 

 

†Se vilkår og betingelser for RCI Travel