Online

Lorem Ipsum

Veelgestelde vragen online

> Hoe kan ik mijn gebruikersnaam (login) of wachtwoord opvragen?
> Ik kan in de online-catalogus een bepaald vakantieverblijf niet op de kaart vinden terwijl het er wel zou moeten zijn. Hoe kan dat?
> Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
> Kan ik mijn wachtwoord online wijzigen?
> Hoe kan ik me aanmelden voor het RCI Points-gedeelte van rci.com?
> Hoe kan ik me aanmelden voor het RCI Weeks-gedeelte van rci.com?

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam (login) of wachtwoord opvragen?

Als u de foutmelding "De door u ingevoerde gegevens komen niet overeen met onze gegevens" ontvangt, dan kan een van de volgende problemen daarvan de oorzaak zijn:

- U staat onder een andere voornaam in ons systeem geregistreerd
    - U hebt het verkeerde RCI-id-nummer ingevoerd.
    - U hebt nog geen eigen account aangemaakt.

Om uw wachtwoord op te vragen moet u uw gebruikersnaam invoeren en de geheime veiligheidsvraag, die u hebt opgegeven bij het aanmaken van uw RCI-online-account, beantwoorden. Als u deze goed beantwoordt, krijgt u uw wachtwoord toegestuurd naar het e-mailadres dat voor uw account staat geregistreerd. Als u het antwoord op uw geheime veiligheidsvraag niet meer weet, neem dan contact op met onze klantenservice via: customerservices@europe.rci.com.

Ik kan in de online-catalogus een bepaald vakantieverblijf niet op de kaart vinden terwijl het er wel zou moeten zijn. Hoe kan dat?

Dit komt waarschijnlijk doordat de coördinaten van het vakantieverblijf gelijk zijn aan die van een ander vakantieverblijf. Google Maps kan slechts één vakantieverblijf met dezelfde coördinaten weergeven. Kijk bij twijfel in de 'lijstweergave' om het vakantieverblijf te vinden waarnaar u op zoek bent.

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

U kunt uw e-mailadres online wijzigen in het gedeelte 'Mijn Account'. Het is eenvoudig en zo gebeurd.

1. Selecteer 'Mijn Account' in het vervolgkeuzemenu op het tabblad 'Start'.
2. Selecteer vervolgens 'Gegevens profiel bewerken' in het gedeelte 'Ledenprofiel'. Hier kunt u desgewenst uw e-mailadres wijzigen.

Als u hulp nodig hebt, kunt u ook bellen met een RCI-gids voor ondersteuning.

Terug naar boven >

Kan ik mijn wachtwoord online wijzigen?

Ja, u kunt uw wachtwoord op elk moment wijzigen.

1. Binnen het tabblad 'Mijn startpagina' selecteert u 'Mijn Account' in het vervolgkeuzemenu.
2. Selecteer vervolgens 'Gegevens profiel bewerken' in het gedeelte 'Ledenprofiel'. Indien nodig kunt u hier uw wachtwoord wijzigen.

Als u hulp nodig hebt, kunt u ook bellen met een RCI-gids voor ondersteuning.

Hoe kan ik me aanmelden voor het RCI Points-gedeelte van rci.com?

Om u aan te melden op RCI.com moet u een RCI Points-lid zijn en in het bezit zijn van een geldig e-mailadres. Klik hier om uw aanmelding te starten.

Hoe kan ik me aanmelden voor het RCI Weeks-gedeelte van rci.com?

Om u aan te melden op RCI.com moet u een RCI Weeks-lid zijn en in het bezit zijn van een geldig e-mailadres.  Klik hier om uw aanmelding te starten.

Terug naar boven >