Help-onderwerpen

Lorem Ipsum

> Waarom wordt mij gevraagd mijn browser te updaten?
> Welke browser moet ik gebruiken om toegang te krijgen tot en gebruik te kunnen maken van RCI.com?
> Kan ik, ook als ik niet mijn browser bijwerk, wel inloggen?
> Kan ik zoekopdrachten en transacties uitvoeren wanneer ik mijn browser niet update?

Waarom wordt mij gevraagd mijn browser te updaten?

RCI.com maakt gebruik van een 'browserdetector' om bezoekers op de hoogte te stellen als er een verouderde browser wordt gedetecteerd.  Mocht het systeem een verouderde browser detecteren dan verschijnt er een melding met links naar de locaties waar u de nieuwste versies van de meest bekende browsers kunt downloaden.  Door een nieuwere browser te downloaden, loopt u minder kans dat u problemen ondervindt tijdens uw bezoek aan RCI.com en andere websites.

Welke browser moet ik gebruiken om toegang te krijgen tot en gebruik te kunnen maken van RCI.com?

Er zijn op dit moment verschillende browsers beschikbaar vanwege verschillende besturingssystemen en individuele voorkeuren.  Internet Explorer en Google Chrome worden veelal gebruikt voor Windows-programma's, terwijl Mozilla/Firefox en Safari vaker gebruikt worden door Macintosh-gebruikers.  Indien u niet zeker weet welke browser het best geschikt is voor u, kunt u het beste contact opnemen met uw internetprovider voor meer informatie.

Kan ik, ook als ik niet mijn browser bijwerk, wel inloggen?

Wanneer u gebruikmaakt van een verouderde browser is het onzeker welke problemen u kunt ondervinden.  Echter, de meest voorkomende problemen hebben te maken met het maken van transacties in RCI.com en met het inloggen.

Kan ik zoekopdrachten en transacties uitvoeren wanneer ik mijn browser niet update?

Wanneer u gebruikmaakt van een verouderde browser is het onzeker welke problemen u kunt ondervinden.  Als u problemen ondervindt bij het zoeken of bevestigen van een vakantie, dan raden wij u aan een recentere versie van uw voorkeursbrowser te installeren.