Loading...

Tietoa Points-jäsenyydestä

Umpeutuvat pisteet

Jos osa vuoden pistekiintiöstäsi jää käyttämättä, ne talletetaan* automaattisesti tilillesi vielä vuodeksi. Jos et käytä pisteitä sen aikana, ne vanhenevat. Jos sinulla ei ole aikaa varata uutta lomaa, voit käyttää vanhenevat pisteet monella muulla tavalla:

Varaa alennushintainen vaihtoloma RCI Points -tarjouksilla

Tarjolla on kuukausittain valikoima vaihtolomia, joiden pistearvoa on alennettu. Joskus näiden pistearvo on hyvin alhainen, joten pisteesi saattavat riittää toisenkin vaihdon varaamiseen!

Voit myös säästää jopa 50 % pistearvosta varatessasi vaihtoloman, jonka saapumispäivä on 45 päivän kuluessa. Katso alennukset hakemalla seuraavan 45 päivän ajalle sijoittuvaa lomaa.

Varaa hotellivaihto

Hotellivarausvaihtoehtomme avaavat sinulle ovet yli 600 000 hotelliin ympäri maailmaa.

Käytä 2 000 pistettä yötä kohti, niin saat hyödynnettyä suuremmat alennukset ja pienennettyä majoituksen kustannuksia.

Haluatko varata enemmän kuin viisi yötä? Sinun tarvitsee käyttää vain 10 000 pistettä, niin saat rajoittamattomat yöpymiset entistäkin edullisemmin viidelle tai useammalle yölle.

Hae hotellivaihtoja tästä.

Lähetä ystäväsi lomalle vieraskortilla

Jos et ehdi itse käyttää pisteitäsi, voit käyttää pisteitä lomavaraukseen ja ostaa sitten ystävällesi tai perheenjäsenillesi lahjaksi vieraskortin, jolloin he voivat nauttia mahtavasta RCI-lomasta.*

Voit lisätä vieraskortin lomaa varatessasi tai myöhemmin. Jos olet jo varannut loman, voit lisätä vieraskortin tästä.

Vieraskortin saajan on oltava vähintään 21-vuotias, jos lomakeskus sijaitsee Yhdysvalloissa, ja yli 18-vuotias, jos lomakeskus sijaitsee muualla maailmassa.

Pidennä pisteiden käyttöaikaa

Pisteet, joita et käytä yhden käyttövuoden aikana, talletetaan automaattisesti toiselle käyttövuodelle*. Jos kuitenkin tarvitset enemmän aikaa niiden käyttämiseen, voit pidentää pisteiden käyttöaikaa kolmannelle vuodelle pientä maksua vastaan.

RCI Platinum -jäsenet, jotka jatkavat pidentävät pisteiden käyttöaikaa kolmannelle käyttövuodelle, mutta eivät käytä osaa niistä, voivat pidentää niiden käyttöaikaa neljännelle vuodelle maksutta.

Siirrä pisteet

Jos et aio käyttää pisteitäsi, voit siirtää ne toiselle RCI Points -jäsenelle pientä maksua vastaan. Ota yhteyttä oppaisiimme soittamalla tai verkossa Live Help -järjestelmän kautta.

*Pisteiden tallettaminen on maksutonta, jos olet käyttänyt osan pisteistä niiden ansaitsemisvuonna. Muussa tapauksessa talletuksesta peritään pieni maksu. Katso hinnat tästä.