Loading...

Tietoa Points-jäsenyydestä

Points-jäsenyyden hyödyntäminen tehokkaastiOn monia tapoja, joiden avulla saat mahdollisimman suuren hyödyn RCI Points -jäsenyydestäsi ja jotka puolestaan auttavat sinua hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti lomaosakettasi ja niitä hienoja lomanviettomahdollisuuksia, joita se RCI:n kautta tarjoaa. Tässä on muutamia huippuvinkkejämme:

Lainaa seuraavalta käyttövuodeltasi

Jos kuluvan käyttövuotesi pisteet eivät riitä Vaihtolomaan, jota todella haluat, voit lainata pisteitä seuraavalta käyttövuodelta ja käyttää ne varaukseen.

 

Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, että jäisit jostain vaille seuraavana käyttövuotenasi – pisteitä voi käyttää monella eri tavalla, ja on monia eri tapoja, joilla voit hyödyntää RCI-jäsenyyttäsi ja lomanviettomahdollisuuksia.

Kuukausittaiset Points-tarjoukset

Joka kuukausi tarjoamme tiettyjä Vaihtolomia alennetuilla pistearvoilla eri puolilla Eurooppaa sijaitsevissa lomakeskuksissa.

 

Sen lisäksi, että voit säästää pisteitäsi muihin tarkoituksiin, varaamalla Vaihtoloman kuukausittaisista Points-tarjouksistamme saat tilaisuuden lomailla huippulaadukkaassa majoituksessa tai lomakeskuksessa, johon tavallisesti vaadittaisiin suurempi pistemäärä.

Alennuksia viimehetken varauksista

Voit saada jopa 50 %:n alennuksen pistearvoista ympäri vuoden, kun matkustat 45 vuorokauden sisällä varaamisesta.

Varaamalla 45–31 vuorokautta ennen lomakeskukseen saapumista säästät 10 % pistearvoista. Kun varaat 30–15 vuorokautta etukäteen, säästät 25 %, tai fantastiset 50 %, kun varaat 14 vuorokautta ennen lomakeskukseen saapumispäivää.

Alennukset viimehetken varauksista ovat voimassa ympäri vuoden ja koskevat kaikkia Points-Vaihtolomia, joten tämä on verraton tapa nauttia lomasta fantastisessa lomakeskuksessa, ja samalla pisteitä säästyy vielä yhteen lomaan (tai kahteenkin!).

Tarjoukseni

Tarjoamme sinulle säännöllisesti alennuksia RCI:n tuotteista ja lomista. Näet nämä tarjoukset jäsentilisi Tarjoukset-kohdassa. Tarjouksiin voi sisältyä lisälomien alennusmyyntejä ja pistealennuksia lomakeskuksissa Euroopassa tai maailmanlaajuisesti.

Lisälomien alennusmyynnit

Meillä on usein Lisälomia koskevia alennuksia, joista kerromme sinulle sähköpostitse, verkkosivuillamme RCI.com ja toisinaan postin kautta tulevilla painetuilla esitteillä. Alennushintainen Lisäloma tarjoaa mahdollisuuden lomakokemukseen toisessa lomakeskuksessa ilman että käytät pisteitäsi – ja lisäksi normaalia hintaa edullisemmin. Lisälomamme hinta veloitetaan huoneistolta, ei per henkilö, joten voit ottaa mukaasi niin monta ystävää ja sukulaista kuin huoneistossa on vuodepaikkoja.