Loading...

Tietoa Points-jäsenyydestä

Points-järjestelmä

RCI Points -ohjelma tarjoaa jäsenille joustavan tavan vaihtaa omistamansa loma-aika lomaan muissa lomakeskuksissa, joita on joka puolella maailmaa. Sinä päätät missä, milloin ja minkä kokoisessa huoneistossa vietät lomaa perustuen saatavuuteen ja omistamiesi pisteiden määrään.
Kokonaisten viikkojen vaihdon lisäksi voit varata myös Pikalomia (tietyistä lomakeskuksista) kymmenen kuukautta ennen saapumispäivää, vaikka viipyisit vain yhden yön.

Pistekiintiöllä, jonka saat, on käyttövuosi, jonka aikana voit vaihtaa pisteitäsi lomaan toisessa lomakeskuksessa, joita on yli 4 000 noin sadassa maassa.

Points-omistusta on kolmea tyyppiä: Kiinteä, liukuva ja Pure points. Points-Vaihtoloman varaustapa riippuu siitä, minkä tyyppinen Points-omistus sinulla on.

Kiinteä

Omistamallesi lomaviikolle annetaan pistearvo, johon vaikuttavat monet tekijät, kuten:

• Tarjonta ja kysyntä kyseisessä lomakeskuksessa
• Omistamasi huoneiston tyyppi
• Viikko-omistuksesi vuodenaika

Jos omistat joka vuosi saman viikon ja saman huoneiston, siitä käytetään nimeä ”kiinteä” viikko. Jos haluat viettää loman omalla viikollasi, sinun on varattava se 13–12 kuukautta ennen viikon alkamispäivää. Jos taas haluat lomailla lomakeskuksessa, jossa omistat viikon, mutta et sillä viikolla, jonka alun perin ostit, voit tehdä varauksen "oman lomakeskuksen varausikkunan" aikana.

Liukuva

Jos omistat lomakeskuksessa viikon, joka ei satu samannumeroiselle viikolle joka vuosi, tästä käytetään nimitystä ”liukuva” viikko. Jos haluat viettää loman lomakeskuksessa, jossa omistat viikon, sinun on tehtävä varaus omasta lomakeskuksesta 12–11 kuukautta ennen haluamasi lomaviikon alkamispäivää.

Pure points -pisteet

Jos omistamasi pisteet eivät liity mihinkään tiettyyn lomaosakeviikkoon, omistat Pure points -pisteitä.