Loading...

Tietoa Points-jäsenyydestä

Pisteiden säästäminen, lainaaminen ja käyttöajan pidentäminen

RCI Points -ohjelman puitteissa voit käyttää hyväksesi järjestelmän joustavuutta, voit jakaa ja yhdistää viikko-osakkeesi arvon usealle vuodelle.

Pisteiden säästäminen tarkoittaa säästyneiden pisteiden voimassaolon pidentämistä kolmannelle käyttövuodelle. Jos et käytä säästyneitä pisteitä toisen käyttövuoden aikana, voit PIDENTÄÄ niiden käyttöaikaa kolmannelle käyttövuodelle pientä maksua vastaan.

RCI Platinum -jäsenet, jotka jatkavat pidentävät pisteiden käyttöaikaa kolmannelle käyttövuodelle, mutta eivät käytä osaa niistä, voivat pidentää niiden käyttöaikaa neljännelle vuodelle maksutta.

Pisteiden käyttöajan pidentäminen tarkoittaa aiemmin säästettyjen pisteiden siirtämistä kolmannelle käyttövuodelle. Jos et käytä niitä toisenakaan käyttövuotena, voit pientä maksua vastaan PIDENTÄÄ niiden KÄYTTÖAIKAA kolmannelle käyttövuodelle. Saat tietoja maksuista napsauttamalla tätä.

Pisteiden lainaaminen tarkoittaa pisteiden tuomista seuraavalta käyttövuodelta kuluvalle käyttövuodelle. Jos tarvitset lisää pisteitä Vaihtoloman varaamista varten, voit LAINATA niitä seuraavalta käyttövuodeltasi.

Esimerkiksi jos tämänhetkinen pistesaldosi on 24 000 pistettä, mutta haluamaasi lomaan tarvitaan 30 000 pistettä, voit lainata puuttuvat 6 000 pistettä seuraavalta käyttövuodeltasi.

Saving, Extending and Borrowing Points

Miksi kannattaa säästää pisteitä ja pidentää niiden käyttöaikaa

• Mahdollisuus yhdistää jopa kolmen vuoden pisteet merkitsee sitä, että Vaihtolomaa varten käytettävissäsi on suurempi valikoima kohteita ja lomakeskuksia. Voit saada myös lisää joustavuutta päivämäärille, jolloin voit lähteä lomalle.

• Jos et voi viettää lomaa jonakin vuotena, et menetä lomakeskusviikkoasi – voit kätevästi siirtää sen seuraavalle vuodelle

• Jos käytät lomaan vähemmän kuin vuotuisen pistekiintiösi, voit siirtää jäljelle jääneet pisteet seuraavalle käyttövuodelle.

Miten säästän pisteitäni tai pidennän niiden käyttöaikaa?

Pisteet säästetään automaattisesti sen käyttövuoden lopussa mille ne oli annettu eikä säästämisestä veloiteta edellyttäen, että olet käyttänyt ainakin osan pisteistä tuona käyttövuotena.

Voit pidentää pisteidesi käyttöaikaa verkkosivuillamme Points-lomaa varatessasi tai soittamalla meille. Jos haluat pidentää pisteidesi käyttöaikaa kolmannelle vuodelle, sinun on ilmoitettava siitä RCI:lle ennen niiden käyttöajan umpeutumista. Pisteiden käyttöajan pidentämisestä veloitetaan maksu, jonka suuruus riippuu kyseisten pisteiden määrästä.

Miksi kannattaa lainata pisteitä

• Mahdollisuus lainata pisteitä ja yhdistää ne muihin pisteisiin merkitsee sitä, että Vaihtolomaa varten käytettävissäsi on suurempi valikoima kohteita ja lomakeskuksia. Saat myös lisää joustavuutta päivämäärille, jolloin voit lähteä lomalle.

• Jos olet käyttänyt jo kaikki kuluvan käyttövuoden pisteet, mutta haluat lähteä vielä lomalle, voit lainata pisteitä seuraavalta käyttövuodelta.

• Jos tiedät, että et voi lomailla seuraavan käyttövuotesi aikana, voit ottaa käyttöön tulevan vuoden pisteitä ja viettää sitäkin paremman loman tänä vuonna!

• Voit lainata niin paljon pisteitä kuin tarvitset – pienen määrän tai vaikka koko kiintiösi.

• Järjestelmä on niin joustava, että voit yhdistää lainatut pisteet säästettyihin pisteisiin ja pisteisiin, joiden käyttöaikaa on pidennetty.

Miten lainaan pisteitä?

Pisteiden lainaaminen on täysin maksutonta. Voit lainata pisteitä verkkosivuillamme Points-lomaa varatessasi tai soittamalla meille.

Muistathan, että jos olet käyttänyt kaikki säästetyt ja lainatut pisteet sekä pisteet, joiden käyttöaikaa on pidennetty, ja haluat lähteä RCI-lomalle, voit vuokrata enintään 50 % vuotuisen pistekiintiösi määrästä valitsemasi loman varaamiseen.