Loading...

Tietoa Points-jäsenyydestä

Mitä käyttövuosi tarkoittaa?

Käyttövuotesi on toistuva 12 kuukauden jakso, joka alkaa RCI Points -jäsenyytesi alkamista seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Jos jäsenyytesi alkoi esimerkiksi huhtikuun aikana, käyttövuotesi alkaa aina 1. toukokuuta ja päättyy seuraavan vuoden huhtikuun 30. päivä.

Käyttövuotesi ensimmäinen päivä on päivä, jolloin saat tilillesi vuotuisen pistekiintiösi – alla olevasta kuvasta näet, miten joustavasti voit käyttää pisteitä käyttövuosien välillä.

Jos et käytä kaikkia pisteitäsi sinä käyttövuotena kun ne sait, voit SÄÄSTÄÄ jäljelle jääneet pisteet seuraavalle käyttövuodelle.*

Jos et käytä niitä toisenakaan käyttövuotena, voit PIDENTÄÄ niiden KÄYTTÖAIKAA kolmannelle käyttövuodelle.

Jos pisteet eivät riitä Vaihtolomasi varaamiseen, voit LAINATA pisteitä seuraavalta käyttövuodeltasi edellyttäen, että olet maksanut seuraavaa vuotta koskevat maksut.

What is a Use Year?

Huom. Kuluva käyttövuotesi perustuu käyttövuoden alkamispäivämäärään. Jos meneillään oleva käyttövuotesi alkoi esim. 1.4.2016, kysymyksessä on "käyttövuosi 2016" siitäkin huolimatta, että se päättyy vasta 31.3.2017.

*Pisteiden säästäminen on maksutonta, jos olet käyttänyt osan pisteistäsi sen käyttövuoden aikana, jonka kiintiöön ne kuuluvat. Muussa tapauksessa veloitamme pienen maksun.