Loading...

Tietoa Points-jäsenyydestä

Oma vuosikertomukseni

Voidaksesi nauttia kaikista RCI-jäsenyyden eduista on tärkeää että, jäsenyytesi on ajan tasalla, mikä edellyttää jäsenmaksujen maksamista ajallaan.

Tarkemmat tiedot näet Points-tiliotteestasi, joka lähetetään joko sähköpostissa* tai tavallisessa postissa kuukautta ennen uusimispäivää.

*Jos et ole vielä ilmoittanut, että haluat tiliotteesi sähköpostitse, voit tehdä sen soittamalla RCI-asiakaspalvelijalle otteen alareunassa olevaan numeroon.

Maksutapa

  • Verkossa: Valitse oikeasta yläkulmasta Tervetuloa-kuvake ja sitten Oma tili. Valitse tällä sivulla Jäsenyyden uusiminen ja sitten MAKSA LASKU. Laskutamme sinua 30 päivää ennen jäsenyytesi päättymistä. Jäsenmaksua ei voi maksaa verkossa ennen kuin olet saanut tiliotteesi.
  • Puhelimitse: Maksun suorittaminen on helppoa turvallisen Automated Payment Line -puhelinlinjan kautta, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Pidä jäsennumerosi valmiina, löydät sen tiliotteestasi.
  • Ota yhteys RCI-oppaaseen: Voit maksaa puhelimitse soittamalla tiliotteen alaosassa olevaan yhteysnumeroon.
  • Pankkisiirto: Jos haluat suorittaa maksun pankkisiirrolla, käytä seuraavia tilitietoja: EUR IBAN GB03 BARC 2000 0074 3752 55: Swift/BIC Code BARCGB22. On tärkeää, että ilmoitat RCI-jäsennumerosi maksun viitteenä.
  • Ilmoitus suoritetusta maksusta (Remittance Advice): Jos saat tiliotteesi postin kautta, voit myös maksaa käyttämällä otteen Remittance advice -osaa lähettämällä sen osoitteeseen: