Loading...

Tietoa Points-jäsenyydestä

Online-tilisi

Voit hallita RCI-jäsenyyttä helposti kirjautumalla tiliisi. Valitsemalla yläreunan siirtymispalkin henkilökuvakkeen alta kohdan Oma tili voit tehdä seuraavia toimintoja:

  • muuttaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi
  • tulostaa jäsenkorttisi
  • korottaa jäsenyytesi RCI Platinum -tasolle
  • ottaa suoraveloituksen käyttöön
  • pidentää pisteidesi käyttöaikaa. Jos haluat pidentää pisteidesi käyttöaikaa, voit tehdä sen myös vaihtoloman varauksen yhteydessä.
  • hallita jäsenyyden uusimista, jos et ole suoraveloitusasiakas. Jos saldosi on ajan tasalla, mutta haluat korottaa jäsenyytesi Platinum-tasolle ja kuluvaa käyttövuottasi on jäljellä viisi kuukautta tai vähemmän, tasoa voi korottaa vasta seuraavan käyttövuoden alussa.
  • maksaa erääntyneitä maksuja verkossa valisemalla MAKSA LASKU
  • tarkastella pistesaldojasi.

Tiliotteessasi on seuraavat tiedot. Emme voi tarjota maksutapahtumien erittelyä, mutta voit katsoa kaikki aikaisemmat ja nykyiset varaukset kohdasta Omat lomasuunnitelmat.

Edellinen käyttövuosi / säästetyt pisteet
Tässä näkyvät edelliseltä käyttövuodelta säästetyt pisteet. Pisteitä on voitu käyttää myöhemmin, joten pistemäärä ei välttämättä ole ajantasainen.

Säästettyjä pisteitä jäljellä
Tässä näkyvät käytettävissä olevat edelliseltä käyttövuodelta säästetyt pisteet. Pisteitä voi käyttää vaihtolomaan tai niiden käyttöaikaa voi pidentää seuraavalle vuodelle.

Säästettyjen pisteiden vanhenemispäivä
Jos sinulla on edellisen käyttövuoden pisteitä tililläsi, niiden käyttöaika päättyy tänä päivänä, ellet käytä niitä tai pidennä niiden käyttöaikaa.

Kuluva käyttövuosi
Tässä näkyvät kuluvalle käyttövuodelle omistuksesi perusteella kohdennetut pisteet. Useimmille RCI-jäsenille pistemäärä on sama jokaisena käyttövuotena.

Saldo
Tämä on nykyinen pistesaldosi, johon kuuluvat kaikki säästetyt tai edellisiltä käyttövuosilta pidennetyt pisteet.

Tuleva käyttövuosi
Nämä pisteet ovat käytettävissäsi seuraavana käyttövuotena. Voit lainata näitä pisteitä nykyiseen käyttövuoteesi tai käyttää ne seuraavan käyttövuoden matkoihin.

Your Online Account Explained

SIIRRY TILINI-SIVULLE