Loading...

Lisää lomavaihtoehtoja

All inclusive- eli täysihoitolomakeskukset

RCI-jäsenenä sinulle on tarjolla suunnaton määrä erilaisia kohteita, myös monia all inclusive -lomakeskuksia, joissa voit nauttia ihanasta lomasta – kaikki sisältyy hintaan, kuten ruoka, juomat, erilaiset aktiviteetit ja palvelut.

Meillä on myös all-inclusive-luokitusohjelma, jonka avulla näet niiden lomakeskusten tasot, joissa on tarjolla vain all-inclusive-paketteja. Jos lomakeskus on luokiteltu Premier- tai Premier Plus -lomakeskukseksi, se tarkoittaa, että ne ovat saaneet Gold Crown -palkinnon, ne tarjoavat erittäin laadukkaan ruoka- ja juomavalikoiman sekä lisäarvoa (RCI-jäsenten arvioiden mukaan). Lomakeskusten TripAdvisor-luokituksen on myös oltava vähintään 4.

Joissakin lomakeskuksissa all inclusive -paketti on pakollinen, toisissa taas valinnainen. Katso alempana olevia esimerkkejä.

All Inclusive Resorts

All Inclusive Resorts

Mitä voin odottaa all inclusive -lomakeskukselta?

All inclusive -paketit vaihtelevat lomakeskuskohtaisesti. Jokaisella on omat, yksilölliset palvelunsa ja mukavuudet. Useimmissa lomakeskuksissa all inclusive -vaihtoehto sisältää:

Kaikki ateriat ja välipalat – runsaat buffet-ateriat, täyden palvelun ravintoloita, pikaruokapaikkoja ja paljon muuta.
Juomat rajoituksetta – monissa lomakeskuksissa, myös alkoholijuomat
Lomakeskuksen aktiviteetit – esimerkiksi uima-altaat, uimarannat, mahdollisuuden snorkkelointiin ja purjelautailuun
Ystävällisen palvelun – sisäänkirjoittautumisesta lähtöön saat lomakeskuksen henkilökunnalta toivomasi ystävällisen palvelun
Hotellin kuljetuspalvelun – hintaan sisältyvät kuljetukset voivat vaihdella. Tarkemmat tiedot saat RCI:ltä tai lomakeskukselta
Toimintaa lapsille – monissa lomakeskuksissa on lasten klubeja ja/tai lapsille suunniteltuja aktiviteetteja
Huipputason mukavuutta - lompakkoa ei tarvitse kuljettaa uima-altaan baariin all inclusive -lomakeskuksessa, joten mukavuuskin sisältyy hintaan!

Monilla all inclusive -lomakeskuksilla on päivittäistä ohjelmaa, esimerkiksi urheilua ja vesiurheilua, kulttuuriin liittyviä aktiviteetteja, pelejä ja tietovisailuja, kilpailuja, turnauksia, show-esityksiä, iltaohjelmaa, viihdettä jne.

Sivustomme rci.com lomakeskusesittelyissä ilmoitetaan tarkasti, mitä pakettiin kuuluu ja mistä aktiviteeteista tai mukavuuksista – kuten esimerkiksi golfista tai kylpylän käytöstä – veloitetaan lisämaksu.

All inclusive -maksut vaihtelevat lomakeskuksittain. Maksu maksetaan suoraan lomakeskukselle joko etukäteen tai saavuttaessa. Maksut ja maksutavat näet lomakeskussivun välilehdeltä All inclusive -maksut.