Loading...

Vaihtovinkkejä

Yhdistä RCI-jäsenyys ja lomaosake, niin saat käyttöösi kokonaisen lomien maailman itsellesi ja läheisillesi. Tässä muutamia hyviä vinkkejä täydellisen Points-loman etsimiseen:


1. Suunnittele etukäteen

Kun liityt RCI:n jäseneksi, annamme lomaomistuksellesi pistearvon.

Tämä arvo vaihtelee seuraavien tekijöiden mukaan: kysyntä ja tarjonta, lomakeskuksen sijainti ja laatu, huoneiston tyyppi ja koko, lomaomistuksesi ajankohta sekä lomakeskuksessasi majoittuneiden jäsenten antamat RCI-palautekorttipisteet.

Kun olemme määrittäneet Points-saldosi (joka on sama joka vuosi), on tärkeää, että suunnittelet lomasi etukäteen.

Näin voit joustavammin ja vapaammin päättää, pitäisikö sinun säästää kuluvan käyttövuoden pisteitä, lainata tai vuokrata tulevan käyttövuoden pisteitä tai jatkaa pisteiden käyttöaikaa ennen niiden vanhenemista.

Kun käytät pisteitäsi järkevästi, saat parhaan hyödyn jäsenyydestäsi.

Monien jäsentemme mukaan heidän parhaat lomansa ovat olleet sellaisia, joiden varaamisesta he eivät aluksi olleet varmoja. Selaa siis valikoimaamme ja pidä mieli avoimena. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan loman.

2. Laita asiat tärkeysjärjestykseen

On tärkeää tietää, mitä haluat lomaltasi. Älä kuitenkaan unohda, että olemalla joustava saat parhaat tulokset lomaa suunnitellessasi.

Käytä selailun apuna hakusuodattimia, jotka auttavat rajaamaan hakutuloksia lomatoiveidesi perusteella.

3. Aloita jatkuva haku

Jos sopivaa lomaa ei löydy, soita meille ja ota jatkuva haku käyttöön, niin me jatkamme etsimistä puolestasi ja ilmoitamme, kun sopiva loma on löytynyt.

Ota käyttöön jatkuva haku.