Loading...

Omaa viikkoa, omaa lomakeskusta tai omaa lomakeskusketjua koskevat varaukset

Yksi RCI Points -jäsenyyden monista eduista on varausetuoikeus omalle viikollesi, omaan lomakeskukseesi ja/tai omaan lomakeskusketjuusi, jotka kuuluvat lomaosakkeeseesi.

Varauksen tekeminen omalle viikollesi, omaan lomakeskukseesi tai omaan lomakeskusketjuusi on helppoa. Valitse VARAA ja napsauta Vaihtolomat-kohtaa. Napsauta Hae lomaa -sivulla Omat varaukset -kohdan alla oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa Näytä vaihtoehdot. Varausetuoikeudestasi riippuen voit tehdä seuraavia varauksia:

Home Reservations

Oma viikko: Jos haluat varata omistamasi viikon, sinun on vahvistettava varaus tiettynä varausaikana. Muutoin viikkosi siirtyy saatavaksi muille jäsenille.

Kiinteiden viikon omistajille oma huoneisto ja viikko on saatavana ilmaiseksi 12–13 kuukautta ennen viikon saapumispäivää.

Oma lomakeskus: Jos haluat matkustaa omaan lomakeskukseesi eri aikaan vuodesta tai majoittua erikokoisessa huoneistossa, voit varata loman 11–12 kuukautta ennen saapumispäivää maksua vastaan.

Jos omistat kelluvan viikon, sinulla ei ole omaa viikkoa. Jos haluat matkustaa omaan lomakeskukseesi ja majoittua omistamasi huoneiston kokoa vastaavassa huoneistossa, voit varata loman 11–12 kuukautta ennen saapumispäivää maksua vastaan.

Oma lomakeskusketju: Jos haluat matkustaa lomakeskukseen, joka kuuluu omaan lomakeskusketjuusi, voit varata loman 10–11 kuukautta ennen saapumispäivää maksua vastaan.