Loading...

Points-loman varaaminen

Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joista voit valita seuraavan Points-lomasi. Points-jäsenenä voit vaihtaa sekä Weeks- että Points-lomakeskuksiin.

Kun olet löytänyt haluamasi lomakeskuksen, tarkista sen tärkeät tiedot ja vapaat huoneistot.

Huomaa, ettet voi varata useita Points- ja Weeks-majoituksia samaan aikaan, joten sinun on varattava saapumispäivä lomakeskuksen sivulta.

Jos haluat varata matkan yli 45 päivän päähän ja olet löytänyt sopivan huoneiston, valitse VAHVISTA ja tee varaus alla olevien ohjeiden mukaan.


Muita tärkeitä tietoja

Viikkovarausten kohdalla voit varata huoneiston alustavasti vain, jos (a) se on viikkovaihtohuoneisto, jonka olet vahvistamassa, ja (b) viikkovaihdon matkustuspäivät ovat vähintään 60 päivän päässä tästä päivästä.

Jos sama huoneistotyyppi on saatavilla, RCI Points -huoneistojen kohdalla voit varata useita peräkkäisiä viikkoja lisäämällä kerrallaan seitsemän yötä enintään 21 yöhön saakka yhdellä varausjaksolla.
Jos haluat varata 21 yötä pidemmän ajanjakson tai samaa huoneistotyyppiä ei ole saatavilla useamman viikon vaihtolomaan, on tehtävä erilliset varaukset.  Kustakin tehdystä varauksesta peritään vaihtomaksu.

Oletko valmis varaamaan? Varaa seuraava suuri seikkailusi neljän helpon vaiheen avulla:


Vaihe 1: Vahvista tiedot

Vahvista matkustajat. Jos varaat matkan itsellesi, valitse RCI-jäsen on osa matkaseuruetta.

Jos ostat matkan jollekin muulle henkilölle, valitse Tämä loma koskee vierasta. Katso lisätietoja vieraskorttien lisäämisestä kohdasta SAMANKALTAISIA AIHEITA.

Jatka valitsemalla JATKA.

How to Book a Holiday on rci.com


Vaihe 2: Palvelut ja käytetyt pisteet

Tässä vaiheessa voit valita lisäpalveluita, kuten vaihtoturvan. Se turvaa lomasi arvon, jos jotain odottamatonta tapahtuu ja joudut peruuttamaan lomasi. Jos haluat lisätä vaihtoturvan, jätä valintaruutu valituksi.

Jos et halua ostaa pisteturvaa, poista valinta valintaruudusta.

Valitse JATKA.

Huomaa, että jos majoituksen vaihtoarvo ylittää kuluvan käyttövuoden pistesaldon, näkyviin saattaa tulla pistekirjanpito-osio. Katso lisätietoja kohdasta SAMANKALTAISIA AIHEITA.

Vaihe 3: Maksutiedot

Anna maksutietosi suojatussa verkkokaupassamme. RCI ei veloita lisämaksuja kortin käytöstä jäseniltään, jotka tekevät huoneistovarauksensa verkossa. RCI veloittaa jäseniltään vain sivustolla näkyvät huoneistokulut.  Jos varaukseen on lisätty ylimääräisiä maksuja, RCI-jäsenen kannattaa tarkistaa, veloittaako luottokortin tarjoaja nämä lisämaksut

Jos olet RCI Platinum jäsen, voit käyttää jäsenpalkkioitasi ennen jäljelle jäävän saldon laskemista. Käytä halutessasi palkkioita rastittamalla valintaruutu.

Valitse JATKA.

Vaihe 4: Vahvista varaus

Tarkista vahvistuksesi tiedot ja viimeistele tapahtuma valitsemalla VAHVISTA.

Voit tarkastella varausta koska tahansa valitsemalla yläreunan siirtymispalkista MATKAT ja sitten Omat lomasuunnitelmat ja napsauttamalla lopuksi Vahvistetut-välilehteä.

Iloista matkaa!

Haluatko peruuttaa lomasi? Jos peruutat varauksesi 24 tunnin kuluessa varauksesta, saat täyden hyvityksen. Jos peruutat lomasi tämän jälkeen, hyvitystä ei makseta.