Loading...

Tietoa Points-jäsenyydestä

Vaihtoloman hakeminen

Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joista voit valita seuraavan vaihtolomasi. Ohjeet loman hakemiseen:

Hakupalkki

Vaihe 1: Hakupalkki

Kirjaudu vain sisään, ja voit aloittaa haun välittömästi yläreunan hakupalkissa. Valitse haluamasi alue avattavasta valikosta. Voit tehdä tarkemman haun valitsemalla ala-alueen. Jos tiedät aikaisimman ja viimeisimmän mahdollisen saapumispäivän, kirjoita ne kenttiin. Muussa tapauksessa jätä kentät tyhjiksi ja napsauta HAE. Etsimme vaihtolomia, lisälomia ja äkkilähtöjä, mutta näet oletuksena vain vaihtolomat. Jos haluat nähdä myös lisälomat ja äkkilähdöt, valitse vasemmalla olevista suodattimista haluamasi hakuvaihtoehdot.

Vaihe 2: Tarkastele hakutuloksia

Hakutulossivun hakusuodatinpalkissa on monenlaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit rajata hakutuloksia. Voit hakea reaaliaikaista saatavuutta muun muassa alueen, lomatyypin, huoneiston koon, majoituksen keston ja mukavuuksien mukaan.

Jos olet RCI Platinum jäsen, voit rajata haun näyttämään lomakeskukset, joihin sinulla on varausetuoikeus.

Mitä joustavammin käytät suodattimia, sitä enemmän saat hakutuloksia, jolloin sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää juuri itsellesi sopiva lomakeskus.

Jos et ole vielä valmis varaamaan, mutta haluat pistää muistiin kiinnostavan oloisia lomakeskuksia, voit tallentaa ne suosikkeihisi napsauttamalla sydänkuvaketta. Jos joskus haluat katsella tallennettuja suosikkejasi, voit avata ne napsauttamalla aloitussivun henkilökuvaketta.

Jos olet jo valmis varaamaan, etsi kiinnostava lomakeskus ja tarkista sen varustelut ja vapaat huoneistot valitsemalla VAPAAT HUONEISTOT.

Tästä kohdasta voit vahvistaa huoneiston varauksen tai varata sen alustavasti 24 tunnin ajaksi, jos saapumispäivään on varaushetkellä aikaa yli 60 päivää. Katso tietoja varauksen tekemisestä kohdasta SAMANKALTAISIA AIHEITA.


How to Search for an Exchange Holiday


Jos hakutuloksissa ei näy kiinnostavaa lomakeskusta, Napsauta milloin tahansa Takaisin hakuun -kohtaa ja muokkaa hakua tai valitse toinen lomakeskus.


How to Search for an Exchange Holiday


Haku kartalta

Vaihe 1: Kartan valinta

Voit myös käyttää edellä mainittua hakupalkkia. Kun siirryt hakutulossivulle, ylälaidassa on vaihtoehto, josta voit vaihtaa Karttanäkymään. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä VARAA-kohtaan ja valita sitten Vaihtolomat. Täältä voit etsiä kohdetta kartalta valitsemalla tietyn alueen kartasta.

Vaihe 2: Lomakeskuksen hakeminen

Siirrä kohdistin kartan ylle, jolloin näkyviin tulevat alueet ja lomakeskusten määrä tietyllä alueella.

Zoomaa lähemmäs ja rajaa maantieteellistä hakuasi napsauttamalla aluetta.

Jos tiedät, mitä kohdetta tai lomakeskuksia haluat tarkastella, anna tiedot hakupalkkiin ja valitse HAKU.


How to Search for an Exchange Holiday

 

Vaihe 3: Lomakeskuksen valinta

Kun zoomaat lähemmäs, näet lomakeskuksia osoittavat punaiset nastat. Voit rajata hakutuloksia Hakuvaihtoehdot-palkin avulla.


How to Search for an Exchange Holiday

 

Voit myös milloin tahansa siirtyä pois karttanäkymästä ja valita LUETTELONÄKYMÄ, jos haluat tehdä hakuja lomakeskusten luettelosta.


How to Search for an Exchange Holiday

 

Näet lisätietoja lomakeskuksesta napsauttamalla sen nastaa ja valitsemalla Vapaat huoneistot.


How to Search for an Exchange Holiday

 


How to Search for an Exchange Holiday

 

Jos lomakeskus ei ole mielestäsi sopiva, valitse milloin tahansa TAKAISIN ja muokkaa hakua tai valitse toinen lomakeskus.


HAE LOMAKESKUKSIA

Miten löytää seuraava loma RCI.comista. Lue vinkit, joiden avulla opit käyttämään lomahakua tehokkaammin

LUKEKAA HETI