Loading...

Vaihtoloman varaaminen – pistetilin tarkoitus

Pistetilisi tiedot ilmestyvät usein näkyviin, kun teet Points-Vaihtoloma-varausta. Niiden tarkoitus on varmistaa, että varaus tehdään kaikkein optimaalisimmalla tavalla, esimerkiksi että vanhimmat pisteesi – joiden voimassaolon päättymispäivä on lähimpänä – käytetään ensin.

Pistetilisi tiedot saattavat tulla esiin useista eri syistä:

• Yrität varata lomaa, johon tarvitaan pistesaldoasi suurempi määrä pisteitä, ja sinun on lainattava niitä seuraavalta käyttövuodeltasi, jotta voisit viimeistellä varauksesi, tai vuokrattava pisteitä, joista veloitus on per piste.

Points Accounting Explained

• Jos olet säästänyt pisteitä edelliseltä käyttövuodelta, mutta loma, jonka haluat varata, on säästettyjen pisteiden sallitun käyttöajan ulkopuolella. Tässä tapauksessa voit maksua vastaan pidentää pisteidesi käyttöaikaa kolmannelle vuodelle, jotta voit käyttää niitä kyseiseen varaukseen. Jos et halut maksaa pisteiden käyttöajan pidentämisestä tätä varausta varten, muuta pisteiden käyttöajan jatkamista koskevaan ruutuun luvuksi "0", minkä jälkeen käytät varaukseen ainoastaan kuluvan käyttövuoden pisteitä.

Points Accounting Explained

• Points-Vaihtoloma, jota olet varaamassa, on seuraavalle käyttövuodelle, mutta sinulla on vielä jäljellä kuluvan käyttövuoden pisteitä, joten sinun on säästettävä nuo pisteet varausta varten.

Points Accounting Explained