Loading...

Lisää lomavaihtoehtoja

Äkkilähdön hakeminen ja varaaminen

Haluatko matkustaa jo lähiaikoina? Varaamalla äkkilähdön voit matkustaa kuuden viikon sisällä ja maksaa käteisellä ilman RCI-pisteiden käyttämistä.

Lisäksi saat käyttöösi samat mahtavat mukavuudet kuin vaihto- ja lisälomien kohdalla.

Äkkilähtö voi olla täydellinen vaihtoehto seuraavan seikkailusi toteuttamiseen seuraavissa tilanteissa:

• Haluat hemmotella itseäsi viime hetken tarjouslomalla.
• Et halua käyttää pisteitäsi tai olet jo käyttänyt pistekiintiösi.
• Haluat antaa loman lahjaksi esimerkiksi ystävällesi käyttämällä vieraskorttia.


Äkkilähdön hakeminen

Vaihe 1: Tee haku

Kirjaudu sisään osoitteessa RCI.com. Valitse yläreunan siirtymispalkista VARAA ja napsauta sitten kohtaa Äkkilähdöt.

Hae sopiva äkkilähtö hakuvaihtoehtojen avulla ja katso lisätietoja valitsemalla lomakeskuksen vierestä VAPAAT HUONEISTOT.

Vaihe 2: Valitse loma

Tässä vaiheessa voit tarkastella lomakeskuksen tietoja ja tärkeitä tietoja. Valitse sitten huoneisto valitsemalla VAHVISTA. Äkkilähtöä ei voi asettaa pitoon, koska nämä lomat tulevat saataville vasta kun saapumispäivään on aikaa enintään 45 päivää, ja loman voi varata alustavasti vain, jos siihen on varaushetkellä aikaa yli 60 päivää.

Kun olet valmis tekemään varauksen, suorita maksuosion neljä helppoa vaihetta. Pääset unelmalomallesi tavallista nopeammin!

Haluatko antaa loman lahjaksi? Muista valita vaiheessa 1 Tämä loma koskee vierasta, jotta äkkilähtö voidaan antaa lahjaksi läheisellesi.

 

Äkkilähdön varaaminen

Vaihe 1: Vahvista tiedot

Kun olet valinnut VAHVISTA, tarkista varauksen tiedot ja vahvista matkustajat. Jos ostat matkan itsellesi, valitse RCI-jäsen on osa matkaseuruetta.

Jos ostat matkan jollekin muulle henkilölle, valitse Tämä loma koskee vierasta. Katso lisätietoja vieraskorttien lisäämisestä kohdasta SAMANKALTAISIA AIHEITA.

Jatka valitsemalla JATKA.

Vaihe 2: Palvelut ja käytetyt pisteet

Jos olet varaamassa äkkilähtöä, et voi lisätä muita palveluita, joten valitse JATKA.

Vaihe 3: Maksutiedot

Anna maksutietosi suojatussa verkkokaupassamme.

Jos olet RCI Platinum jäsen, voit käyttää jäsenpalkkioitasi ennen jäljelle jäävän saldon laskemista. Käytä halutessasi palkkioita rastittamalla valintaruutu.

Valitse JATKA.

Vaihe 4: Vahvista varaus

Tarkista tietosi ja vahvista, että olet tarkistanut ja hyväksyt tärkeät tiedot valitsemalla ruudun alalaidassa oleva valintaruutu. Viimeistele varaus valitsemalla VAHVISTA.

Voit tarkastella varausta koska tahansa valitsemalla MATKAT ja sitten Omat lomasuunnitelmat ja napsauttamalla lopuksi VAHVISTETUT-välilehteä.

Iloista matkaa!