Loading...

RCI Platinum -jäsenyys

Huoneiston tasokorotuksen pyytäminen

Jokainen meistä ansaitsee joskus pientä hemmottelua. RCI-jäsenenä voit pyytää tasokorotusta nykyiseen Points-lomavaraukseesi lisämaksusta. Jos olet RCI Platinum jäsen, voit tehdä sen täysin ilmaiseksi.

Voit pyytää varaukseesi tasokorotusta, kun teet sen viimeistään 15 päivää ennen loman alkamista. Toimi seuraavasti:

Vaihe 1: Esitä pyyntö

Voit tarkastella lomasuunnitelmiasi valitsemalla etusivulla TILIN HALLINNOINTI ja sitten OMAT VARAUKSET.

Valitse Vahvistettu. Jos varauksesi on oikeutettu tasokorotukseen, voit pyytää vaihtoa suurempaan huoneistoon valitsemalla Esitä pyyntö.


Upgrade and Changes Request


Vaihe 2: Huoneiston tasokorotusta ja lomakeskuksen vaihtoa koskevan pyynnön tiedot

Tarkastele nykyistä varaustasi ja muita lomakeskuksia, joihin haluaisit vaihtaa, jos jokin niistä tulee saataville.

Valitse nykyisen lomakeskuksen kohdalla oleva Haluaisin vaihtaa suurempaan huoneistoon tässä lomakeskuksessa valintaruutu, jos haluat vain pyytää tasokorotuksen nykyisessä lomakeskuksessasi.


Upgrade and Changes Request


Vaihtoehtoisesti voit poistaa valinnan valintaruudusta ja jatkaa alla olevaan osioon, jossa voit valita enintään viisi vaihtoehtoista lomakeskusta.

Valitse sijainti avattavasta valikosta tai anna tietyn lomakeskuksen tunnus. Valitse uuden lomakeskusvaihtoehdon vieressä oleva Haluaisin vaihtaa suurempaan huoneistoon tässä lomakeskuksessa valintaruutu.

Tämän jälkeen voit valita uutta lomakeskusta koskevaan pyyntöösi saapumispäivät.

Ota huomioon, että jos olet varannut peräkkäisiä viikkoja tietyssä lomakeskuksessa, emme yleensä pysty tarjoamaan tai takaamaan tasokorotuksia samasta lomakeskuksesta tai huoneistosta jokaiselle peräkkäiselle viikolle.

Jos valitset tasokorotuksen, joudut ehkä vaihtamaan majoitustasi huoneistosta toiseen eri viikoilla. Valitse kiinteät päivämäärät, jotta saat parhaat hakutulokset.


Upgrade and Changes Request


Jos sopiva loma löytyy, lähetämme siitä ilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit myös antaa toisen sähköpostiosoitteen tässä vaiheessa.

RCI Platinum jäsenenä voit pyytää suurempaa huoneistoa tällä hetkellä vahvistamassasi lomakeskuksessa, pyytää eri saapumispäivää (+/- 2 päivää nykyisestä saapumispäivästäsi) tai pyytää toista lomakeskusta samasta maasta tai samalta alueelta.

Hyväksy RCI:n ehdot ja lomakeskuksen tärkeät tiedot valitsemalla valintaruutu. Valitse sitten JATKA MAKSAMAAN.

Vaihe 3: Vahvista tasokorotus

Vahvista pyynnön tiedot ja tee tarvittaessa muutoksia valitsemalla MUOKKAA VALINTOJASI.

Mikäli et ole Platinum-jäsen, sinun on annettava maksutietosi.

Huomaa, että kortiltasi ei veloiteta maksua, ennen kuin pyyntöäsi vastaava vaihtoehto on löytynyt.

Jatka valitsemalla JATKA.


Upgrade and Changes Request


Vaihe 4: Pyyntö esitetty

Pyyntösi on nyt esitetty onnistuneesti. Etsimme vaihtoehtoja, jotka tulevat saataville 2–14 päivää ennen vahvistettua saapumispäivää.

Jos löydämme sopivan loman, vahvistamme automaattisesti uuden varauksesi, peruutamme alkuperäisen varauksen ja lähetämme sinulle sähköpostilla uuden vahvistuksen.