Loading...

Points-järjestelmän toimintaperiaatteiden ja ehtojen lataukset

Lisälomia koskevat ehdot – Tämä asiakirja sisältää kaikki Lisälomien ja Äkkilähtöjen varauksiin sovellettavat ehdot, myös näitä varauksia koskevat peruutussäännöt.


Tietosuojakäytäntö – Tässä asiakirjassa on yksityiskohtaiset tiedot keräämästämme, sinua koskevasta informaatiosta, miten hallinnoimme ja käytämme näitä tietoja ja mille organisaatioille luovutamme niitä


Jäsenyysehdot – Tämä asiakirja kattaa RCI:n kanssa tekemäsi sopimuksen vaihtojärjestelmän osalta, ja siinä selitetään kaikki niin sinua kuin RCI:täkin koskevat asiaankuuluvat oikeudet ja velvollisuudet.


Verkkosivuston käyttöä koskevat ehdot – Tämä asiakirja määrittää sinun ja RCI:n välisen sopimuksen koskien sivuston RCI.com käyttöäsi.


Kuluttajahälytys – Tietoa ja varoituksia lomaosakealalla toimivista organisaatioista, joiden uskomme voivan olla laittomia tai jotka saattavat väittää olevansa liikesuhteessa RCI:n kanssa, mutta eivät sitä ole.


Matkailun oheistuotteiden ehdot – Nämä matkailun oheistuotteita koskevat ehdot on tarkoitettu täydentämään RCI Points®- ja RCI Weeks® -jäsenyysehtoja sekä RCI Platinum® -jäsenyyden sääntöjä, eikä korvaamaan niitä.


Verkkovälitteinen riidanratkaisu on vaihtoehto tilanteessa, jossa kuluttaja on tehnyt verkko-ostoksestaan tai –varauksestaan valituksen, jota ei ole palveluntarjoajan kanssa kyetty selvittämään tavalla, joka tyydyttää molempia osapuolia. Mikäli haluatte ottaa yhteyttä sovintoratkaisuedustajaan, klikatkaa linkkiä: http://ec.europa.eu/consumers/odr/