Loading...

Palautteeni

RCI:ssä halutaan aina kuulla, mitä jäsenemme ajattelevat, eikä verkkosivustomme myöskään ole poikkeus. Kun annat meille palautetta, se auttaa meitä tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivujemme käytöstä.

Online-tiedustelujesi saaminen reaaliajassa on erinomainen keino saada selville tarkalleen, miten sivusto toimii ja miten voimme kehittää ja tehostaa sitä edelleen. Mielipiteesi on todella tärkeä!

Näin annat meille palautetta

Palautteen antaminen RCI:lle on todella helppoa. Napsauta avoinna olevan sivun oikeasta yläreunasta ensin Palaute-painiketta ja sitten linkkiä.

Arvioi kokemuksesi napsauttamalla ensin sopivaa emojia (vasemmalta oikealle): erittäin huono, huono, neutraali, hyvä, erinomainen. Sen jälkeen voit kirjoittaa enintään 256 merkkiä sisältävän kommentin kokemuksestasi.

Minkä tyyppistä palautetta minun tulisi lähettää?

Palautelomakkeen ensisijainen tarkoitus on kerätä mielipiteitä RCI:n verkkosivustosta. Oliko haku helppokäyttöinen? Löysitkö tarvitsemasi tiedot? Voit myös lähettää RCI-asiakkuuttasi koskevaa palautetta. 
Muut RCI-jäsenet ovat antaneet esimerkiksi seuraavanlaista palautetta:

• Loman etsiminen sivustolla on hankalaa. Voisitteko suositella jotain.
• En löydä tietoa toisen talletuksen lisäämisestä tililleni.
• Ohjevideoiden katsomisen jälkeen vaihtoloman etsiminen oli helppoa – voisitteko tehdä lisää samanlaisia videoita?

Tässä oli muutamia esimerkkejä saamastamme verkkosivustoa koskevasta palautteesta. Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi myös siitä, miten voisimme tehdä RCI.com-sivustosta entistäkin paremman – kaikki ehdotukset ovat tervetulleita!