Loading...

Pidossa olevan lomaviikon vahvistaminen

Jos olet valmis varaamaan pitoon asettamasi RCI-viikon, toimi seuraavasti:

Varauksen hakeminen

Valitse yläreunan siirtymispalkista MATKAT, josta pääset kohtaan Omat lomasuunnitelmat.

Näytä väliaikaisesti tekemäsi varaukset valitsemalla PIDOSSA.

Valitse VAHVISTA LOMA. Seuraavaksi pääset vahvistamaan varauksesi.

Mikäli et halua enää pitää lomaa pidossa, valitse VAPAUTA LOMA. Jos et vahvista varausta 24 tunnin kuluessa, se vapautetaan vaihtojärjestelmään.


Vahvista varaus

Vaihe 1: Vahvista tiedot

Tarkista, että loman tiedot ovat oikein, ja vahvista sitten matkustajat. Jos ostat matkan jollekin muulle henkilölle, katso lisätietoja vieraskorttien lisäämisestä kohdasta SAMANKALTAISIA AIHEITA. Jos ostat matkan itsellesi, valitse RCI-jäsen on osa matkaseuruetta. Valitse sitten JATKA.

Vaihe 2: Palvelut ja käytetyt pisteet

Jos varaat vaihtoviikon, voit lisätä tässä vaiheessa vaihtoturvan, joka turvaa lomasi arvon, jos joudut peruuttamaan lomasi tai tekemään siihen muutoksia vielä 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Jos haluat lisätä vaihtoturvan, jätä valintaruutu valituksi. Jos et halua ostaa vaihtoturvaa, poista valinta valintaruudusta. Valitse sitten JATKA.

Jos olet vahvistamassa lisälomaa tai äkkilähtöä, tässä vaiheessa ei ole lisättävissä palveluita, joten valitse JATKA.

Vaihe 3: Maksutiedot

Anna maksutietosi suojatussa verkkokaupassamme.

Jos olet RCI Platinum jäsen, voit käyttää jäsenpalkkioitasi ennen jäljelle jäävän saldon laskemista.

Vaihe 4: Vahvista varaus

Tarkista kaikki tietosi ja vahvista, että olet tarkistanut ja hyväksyt lomakeskuksen tärkeät tiedot valitsemalla ruudun alalaidassa oleva valintaruutu. Viimeistele vaihtoloman varaus valitsemalla JATKA.

Voit tarkastella varausta koska tahansa valitsemalla yläreunan siirtymispalkista MATKAT ja sitten Omat lomasuunnitelmat.

Iloista matkaa!

Haluatko peruuttaa lomasi? Jos peruutat Points-lomasi 24 tunnin kuluessa varauksesta, saat täyden hyvityksen. Jos peruutat lomasi tämän jälkeen, hyvitystä ei makseta.

Muista, että jos ostat vaihtoturvan, pistesaldosi palautetaan kokonaan, jos joudut peruuttamaan lomasi mistä tahansa syystä vielä 14 vuorokautta ennen saapumispäivää.