Loading...

További üdülési lehetőségek

All-Inclusive üdülők

Az RCI tagság különböző úti célok egész sorát biztosítja, beleértve sokféle olyan all-inclusive üdülőt, amelyek fantasztikus üdülési élményeket kínálnak, és amelyeknél az árban minden benne van – az ételtől és italtól kezdve a különböző tevékenységekig és egyéb szolgáltatásokig.

Ezenkívül, egy all inclusive üdülőelismeréi programot is kínálunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni a különböző szintű kötelezően all-inclusive üdülőket. Ha egy üdülőhely Premier vagy Premier Plus minősítésű, az azt jelenti, hogy Gold Crown üdülésminősítési díjat kapott, és kiemelkedő minőségű ételeket, italokat és értékeket biztosít (az RCI-tagok értékelése szerint). Az üdülőnek ezen felül legalább 4-es értékeléssel kell rendelkeznie a TripAdvisor weboldalon.

Egyes üdülők kötelező formában kínálnak all-inclusive szolgáltatásokat, míg mások választható lehetőségként teszik ugyanezt. Példákat az alábbiakban talál.

All Inclusive Resorts

All Inclusive Resorts

Mire számíthatok egy all-inclusive üdülőben?

Az all-inclusive csomagok üdülőnként eltérőek, és mindegyik üdülő saját és egyedi lehetőségeket és egyéb szolgáltatásokat kínál. Példák az all-inclusive lehetőségekre, amelyek nagy valószínűséggel a legtöbb üdülőben megtalálhatók:

Teljes ellátás és harapnivalók - bőséges kínálatú büfék, teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermek, snack bárok és még sok minden más
Korlátlan italfogyasztás – sok üdülőben alkohol is elérhető
Üdülői tevékenységek - például úszómedencék, strandok, könnyűbúvárkodás, windszörfözés és még sok minden más
Barátságos szolgáltatás - a bejelentkezéstől a kijelentkezésig az üdülő személyzete az Ön által elvárt barátságos szolgáltatást nyújtja
Szállodai transzferek - az árban lévő transzfer eltérhet, ezért a részleteket külön ellenőrizze az RCI-nél vagy az üdülőben
Tevékenységek gyerekeknek - számos üdülő kínál gyermekklubokat és/vagy tervezett tevékenységeket a gyerekeknek
Maximális kényelem – egy all-inclusive üdülőben nem kell hoznia a pénztárcáját a medence melletti bárba, mivel itt a kényelem is benne van az árban!

Sok all-inclusive üdülő kínál napi programokat, például sportolási lehetőséget és vízi sportokat, kulturális tevékenységeket, játékokat és érdekességeket, versenyeket, bajnokságokat, showműsorokat, éjszakai szórakozási lehetőségeket és még sok mindent mást.

Az RCI.com oldalon lévő üdülői lista pontosan mutatja, hogy mit tartalmaz az ár, és mely tevékenységek vagy egyéb szolgáltatások – például golf vagy gyógyfürdői használat – vehetők igénybe külön díj ellenében.

Az all-inclusive szolgáltatások árai eltérhetnek, mert azokat az üdülők határozzák meg. Egyenesen az üdülőnek kell fizetnie az érkezés előtt vagy érkezéskor, az üdülőtől függően. A díjakról és a fizetés módjáról az üdülő honlaplján található „All-inclusive díjak” menüponton talál bővebb információt.

 

Gyorshivatkozások az RCI.com oldalra a súgóval kapcsolatos témákkal