Loading...

Csereüdülés keresése

Számos lehetőség közül választhat, ha a következő csereüdülésről van szó. Így találhatja meg, hol pihenjen legközelebb:

Keresősáv

1. lépés: Keresősáv

Egyszerűen jelentkezzen be, és azonnal kezdje el a keresést a felső keresősáv segítségével. A legördülő menü segítségével válassza ki azt a régiót, ahol szeretne üdülni. Leszűkítheti a keresést, és igény szerint alrégiót is választhat. Ha tudja a legkorábbi és legkésőbbi bejelentkezési dátumot, akkor írja be azokat a megadott mezőkbe, ellenkező esetben hagyja üresen, és kattintson a „KERESÉS” gombra. Csereüdüléseket, Plusz üdüléseket és last minute ajánlatokat keresünk, de alapértelmezés szerint cserelehetőségeket kínálunk Önnek. Ha meg szeretné tekinteni a Plusz üdüléseket vagy a last minute ajánlatokat, válassza ki a bal oldali szűrőnél, hogy mely keresési lehetőségeket szeretné látni.

2. lépés: A keresési eredmények áttekintése

A keresési eredmények oldalán a keresési szűrők számtalan lehetőséget kínálnak az eredmények leszűkítésére. Az aktuális szabad kapacitás keresésénél megadhat régiót, üdüléstípust, lakóegységméretet, tartózkodási időtartamot, üdülési szolgáltatásokat és sok egyebet.

Ha Ön RCI Platinum tag, akkor a keresést úgy is leszűkítheti, hogy az magában foglalja azokat az üdülőket, amelyekhez elsőbbségi hozzáférése van.

Természetesen a szűrők rugalmas kezelése esetén több találatot fog kapni, és így jobb esélyei lesznek arra, hogy megtalálja azt az üdülőt, amely a legjobban tükrözi az Ön üdülési stílusát.

Ha még nem áll készen a foglalásra, de el szeretné menteni a szimpatikus üdülőket, a szív ikonra kattintva elmentheti azokat a kedvencei közé. Ha bármikor meg szeretné tekinteni mentett kedvenceit, a kezdőlapon a személy ikonra kattintva hozzájuk férhet.

Ha készen áll a foglalásra és megtalálta a kedvére való üdülőt, válassza ki az „ELÉRHETŐ LAKÓEGYSÉGEK” lehetőséget az üdülő szolgáltatásainak és az elérhető lakóegységeknek a megtekintéséhez.

Ezután megerősítheti vagy 24 órára lekötheti a lakóegységet, ha a bejelentkezési dátuma a mai naptól számított több mint 60 napra van. A foglalással kapcsolatban további információt a „KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK” című részben talál.

How to Search for an Exchange Holiday

Nem találta meg az Ön számára megfelelő üdülőt? A „Vissza a kereséshez” gombra kattintva bármikor módosíthatja a keresést, vagy kiválaszthat egy másik üdülőt, amelyet meg szeretne tekinteni.

How to Search for an Exchange Holiday


Keresés térkép alapján

1. lépés: Térképes keresés.

Használja a fent említett keresősávot. Amikor a keresési eredmények oldalra jut, a felső részen található egy opció, amellyel átválthat a „térképnézet” lehetőségre. Vagy lépjen a „FOGLALÁS” menüpontra, majd válassza ki a „Csereüdülések” lehetőséget. Innen térkép alapján kereshet a térkép egy területének kiválasztásával.

2. lépés: Üdülő keresése

Vigye az egérmutatót a térkép fölé a régiók, illetve egy adott területen belül található üdülők számának megjelenítéséhez.

Kattintson arra a területre, amelyre rá szeretne közelíteni, és szűkítse le a földrajzi keresést.

Már tudja, hogy pontosan melyik úti célt vagy üdülőket szeretné megtekinteni? Írja be ezt az információt a keresősávba, és kattintson a „KERESÉS MOST” lehetőségre.


How to Search for an Exchange Holiday

 

3. lépés: Üdülő kiválasztása

Miután ráközelített a területre, a piros gombostűk az egyes üdülőket jelzik. A „Keresési opciók” segítségével leszűkítheti az eredményeket.


How to Search for an Exchange Holiday

 

A „LISTA NÉZET” lehetőséget kiválasztva bármikor átválthat a térképes nézetről a listában való üdülőkeresésre.


How to Search for an Exchange Holiday

 

Ha szeretne többet megtudni egy üdülőről, kattintson a gombostűre, és válassza az „Elérhető lakóegységek” lehetőséget.


How to Search for an Exchange Holiday

 


How to Search for an Exchange Holiday

 

Nem találta meg az Ön számára megfelelő üdülőt? A „VISSZA” gombra kattintva bármikor módosíthatja a keresést, vagy kiválaszthat egy másik üdülőt, amelyet meg szeretne tekinteni.


ÜDÜLŐK KERESÉSE

Így találhat rá következő üdülésére az RCI.com weboldalon. Olvassa el tippjeinket, és váljon az üdüléskeresés szakértőjévé

OLVASÁS MOST