Loading...

Points som löper ut

Om du inte använder hela din årliga poängfördelning kommer poängen att sparas automatiskt* på ditt konto i ytterligare ett år. Om du inte använder dem inom den tiden förfaller poängen. Om du inte har tillräckligt med poäng för att boka en ny semester finns det många andra sätt att använda poäng som snart förfaller:

Boka en rabatterad bytessemester med RCI Points-erbjudanden

Varje månad erbjuds ett urval av bytessemestrar med rabatterade poängvärden. Ibland är de väldigt låga, så du kan ha tillräckligt med poäng kvar för att boka en ny bytessemester!

Du kan också spara upp till 50 % på poängvärdet när du bokar en bytessemester med incheckningsdatum inom de närmaste 45 dagarna. Sök på de närmaste 45 dagarna för att se rabatterna.

Boka hotellbyte

Våra hotellbokningsalternativ öppnar dörrarna till fler än 600 000 hotell över hela världen.

Använd 2 000 poäng per natt för att få större rabatter och minska kostnaden för din vistelse.

Vill du boka fler än fem nätter? Du behöver bara använda 10 000 poäng för att ytterligare sänka priset för obegränsat antal vistelser på fem nätter eller mer.

Boka Inbyte för hotellvistelser.

Skicka en vän på semester med gästkort

Om du har poäng som du inte kan utnyttja själv kan du använda dina poäng till att boka en semester och sedan köpa ett gästkort, så att dina vänner och din familj kan få en fantastisk RCI-semester i present från dig.*

Du kan lägga till gästkortet när du bokar semestern eller vid ett senare tillfälle. Om du redan har bokat en semester kan du lägga till ett gästkort här.

Gästkortsmottagare måste vara minst 21 år gamla för semestrar i USA och över 18 år för anläggningar på alla andra destinationer.

FÖRLÄNG GILTIGHETEN FÖR DINA POÄNG

Poäng du inte använder inom ett nyttjandeår sparas automatiskt till nästa nyttjandeår* men om du behöver mer tid för att använda dem kan du förlänga giltigheten för dina poäng till ett tredje år mot en liten avgift.

För RCI Platinum-medlemmar som rullar över sina poäng till ett tredje nyttjandeår men som inte använder alla så rullas poängen även över till ett fjärde nyttjandeår utan extra kostnad.

Överlåta dina poäng

Om du inte tänker använda dina poäng kan du överlåta dem till en annan RCI Points-medlem mot en liten avgift. Om du vill göra det kontaktar du våra guider genom att ringa eller använda vår direkthjälp online.

* Att spara poäng är kostnadsfritt om du har använt några av dina poäng i slutet av nyttjandeåret då de tilldelades, annars tillkommer en liten avgift. Se avgifter här.