Loading...

Få ut mesta möjliga av mitt Points-medlemskapDet finns många olika sätt att få ut det bästa av sitt RCI Points-medlemskap och därmed få ut det bästa av den semestertid man äger och de underbara semesteralternativ som RCI erbjuder. Här följer några av våra bästa tips:

Låna från nästa nyttjandeår

Om du inte har tillräckligt många points i pointssaldot för innevarande nyttjandeår för att boka den bytessemester som du helst vill ha kan du låna points från nästa nyttjandeår för att öka på saldot.

Kom ihåg att det inte innebär att du måste missa något nästa nyttjandeår – det finns många sätt att använda sina points och många sätt att njuta av RCI-medlemskapet och semestermöjligheterna.

Pointserbjudanden varje månad

Varje månad erbjuder vi utvalda bytessemestrar till rabatterade pointsvärden på anläggningar i hela Europa.

Förutom möjligheten att spara points för annan användning kan du genom att boka en bytessemester som presenteras i våra månatliga pointserbjudanden njuta av kvalitetsboende av hög klass eller bo på en anläggning som vanligtvis skulle kräva fler points.

Rabatt vid sen bokning

Du kan få upp till 50 % rabatt på pointsvärden året om när du bokar tidigast 45 dagar före avresa.

Boka 45–31 dagar före incheckning och få 10 % rabatt på pointsvärdet, boka 30–15 dagar före incheckning och få 25 % rabatt eller få fantastiska 50 % rabatt när du bokar 14 dagar före incheckning.

Våra rabatter för sen incheckning gäller året om för alla Points-bytessemestrar, så det här är ett fantastiskt sätt att uppleva några fantastiska anläggningar och fortfarande ha points över för ännu en semester (eller två!).

Mina erbjudanden

Vi ger dig regelbundet erbjudanden på RCI-produkter och -semestrar. De visas under ”Erbjudanden” på ditt medlemskonto på RCI.com. Det kan bland annat finnas extrasemestererbjudanden och poängrabatter på anläggningar i Europa och resten av världen.

REA PÅ EXTRA SEMESTRAR

Vi har ofta specialerbjudanden på Extra semestrar som vi berättar om via e-post, på RCI.com och ibland genom utskick per post. Med en rabatterad Extra semester får du chansen att uppleva en annan RCI-anläggning utan att använda dina points – liksom rabatter på de vanliga priserna. Extra semester-avgiften gäller lägenheten och inte per person, så du kan ta med dig så många vänner och familjemedlemmar som får plats.