Loading...

Detta är bokningsperioder

En av de viktigaste faktorerna för att få ut det bästa av RCI Points-medlemskapet är att veta när det är bäst att boka en Points Bytessemester.

En bokningsperiod är i själva verket en period av möjligheter när du kan begära en specifik typ av bokning med mindre konkurrens från andra RCI Points-medlemmar.

Varje typ av bokning på RCI-anslutna anläggningar har en egen bokningsperiod och som Pointsmedlem kan du boka i både RCI Weeks- och RCI Points-programmet.

Byten inom RCI Weeks-programmet kan bokas upp till 2 år i förväg före önskat avresedatum och du har även exklusiv åtkomst till bytesmöjligheter i RCI Points-programmet från 10 månader före ditt önskade avresedatum.

En annan fördel är Egen anläggning-bokningar, där du får en bokningsperiod med förtur till anläggningen eller anläggningsgruppen där du äger semestertid.

Typer av egen anläggning-bokning och när det är bäst att boka

 BokningstypTillgänglig att boka från
RCI Weeks-bokningVälj bland alla RCI Weeks-anslutna anläggningar.2 år eller mindre före incheckningsdagen.
Egen veckaÄgare av fast tid: Ditt eget lägenhetsnummer och veckonummer – din vecka är reserverad för dig.13–12 månader före incheckning
Egen anläggningÄgare av flytande tid: När du vill resa tillbaka till din egen anläggning. Ägare av fast tid: När du vill resa tillbaka till din egen anläggning men vid en annan tid på året eller till en lägenhet med en annan storlek än din egen.12–11 månader före incheckning
Egen gruppOm din anläggning ingår i en anläggningsgrupp kan du boka på vilken som helst av anläggningarna som ingår i gruppen.11–10 månader före incheckning
Points standardbokningVälj bland alla övriga tillgängliga RCI Points-anslutna anläggningar.10 månader före incheckning