Loading...

Fler semesteralternativ

All inclusive-anläggningar

RCI-medlemskapet ger dig tillgång till många olika resmål, däribland många all inclusive-anläggningar som erbjuder härliga semesterupplevelser där allt ingår, från mat och dryck till en lång rad aktiviteter och faciliteter.

På vissa anläggningar är det obligatoriskt med all inclusive medan det är ett tillval hos andra. Nedan följer några exempel.

All Inclusive Resorts

All Inclusive Resorts

Vad kan jag förvänta mig på en all inclusive-anläggning?

Varje anläggning utformar sitt eget all inclusive-paket och varje anläggning erbjuder sin egen unika service och faciliteter. Några all inclusive-alternativ som du sannolikt hittar på alla anläggningar är:

Alla måltider och snacks – generösa bufféer, restauranger med full service, snackbarer med mera.
Obegränsad dryck – på många anläggningar ingår även alkohol.
Anläggningsaktiviteter – t.ex. pooler, stränder, snorkling, vindsurfning med mera.
Vänlig service – från första till sista dagen ger anläggningens personal dig den service som du önskar.
Hotelltransfer – vilken transport som ingår kan variera, så kontrollera med RCI eller anläggningen vad som gäller.
Barnaktiviteter – många anläggningar har barnklubbar och andra planerade aktiviteter för barnen.
Maximal bekvämlighet – du behöver inte ta med dig plånboken till baren vid poolen på en all inclusive-anläggning, så bekvämligheten ingår också!

Många all inclusive-anläggningar har program varje dag med t.ex. idrott och vattensport, kulturaktiviteter, spel och lekar, tävlingar, turneringar, shower, kvällsaktiviteter, underhållning med mera.

I anläggningsbeskrivningarna på RCI.com finns information om exakt vad som ingår och vilka aktiviteter och faciliteter som du måste betala en extra avgift för – som att spela golf eller använda spaanläggningen.

All inclusive-avgifterna varierar och beslutas av anläggningen. Du betalar anläggningen direkt antingen i förväg eller vid ankomsten, beroende på anläggningen. Om du vill visa avgifter och betalningsmetod, kontrollerar du informationen på fliken "All Inclusive" på anläggningssidan.