Loading...

Bytestips

Kombinera ditt RCI-medlemskap med din semestertid för att öppna upp en hel värld av semestermöjligheter för dig och dina nära och kära. Här är några tips på hur du hittar den perfekta Pointssemestern.


1. Planera i förväg

När du går med i RCI får ditt semestertidsägande ett Points-värde.

Det här värdet varierar beroende på tillgång och efterfrågan, anläggningens läge och kvalitet, lägenhetens typ och storlek, vilken tid på året ägarskapet gäller och recensioner från andra medlemmar som har bott på anläggningen.

När vi tilldelar ditt Pointssaldo (som är likadant varje år) är det viktigt att planera dina semestrar i förväg.

Det ger dig mer flexibilitet och frihet att bestämma om du behöver spara poäng från aktuellt nyttjandeår, låna eller hyra Points från kommande nyttjandeår eller utöka dina poäng innan de går ut.

Genom att lära dig mer om hur du ska använda dina Points får du ut mesta möjliga av ditt medlemskap.

Många av våra medlemmar säger att deras bästa semestrar var de oväntade. Så gå in och kika på vår webbsida och var öppen för alla möjligheter. Vi hjälper dig att hitta rätt semester för dig.

2. Fundera på dina prioriteringar

Det är viktigt att veta vad man vill få ut av sin semester, men kom ihåg att om du är flexibel så blir det roligare att planera semestern.

Använd sökfiltren när du bläddrar bland alla alternativ för att begränsa resultaten till det du verkligen söker.

3. Lägg till en pågående sökning

Om den perfekta semestern inte finns just nu kan du ringa oss för att skapa en pågående sökning, så fortsätter vi söka åt dig och meddelar dig så fort vi hittar en matchning.

Skapa en pågående sökning.