Loading...

Så bokar du en Points-semester

Du har massor av alternativ att välja bland för att hitta nästa Pointssemester. Som Points-medlem kan du utbyta både Weeks- och Points-anläggningar.

Efter att du har sökt efter och hittat anläggningen för dig är det dags att gå igenom anläggningens viktiga information och tillgängliga lägenheter.

Observera att du inte kan boka flera Points- och Weeks-boenden samtidigt, så du måste välja ett incheckningsdatum på sidan med anläggningsinformation.

Om du planerar att resa om mer än 45 dagar och har hittat den perfekta lägenheten klickar du på BEKRÄFTA för att behandla bokningen och följa stegen nedan för att boka.


Annan viktig information

För Weeks-bokningar kan du bara reservera lägenheter (a) om du bekräftar Weeks-byteslägenheter, eller (b) om resedatumen för Weeks-bytet är 60 dagar eller mer från dagens datum.

Om samma lägenhetstyp är tillgänglig kan du boka RCI Points-lägenheter flera veckor i rad, med 7 nätter i taget, i högst 21 nätter under en bokningsperiod.
Om du vill boka mer än 21 nätter eller om samma lägenhetstyp inte är tillgänglig för flerveckorsbyte måste du göra separata bokningar.  För varje bokning tillkommer en bytesavgift.

Vill du boka? Följ de här fyra enkla stegen för att boka nästa äventyr:


Steg 1: Bekräfta information

Du måste bekräfta vem som ska resa. Om bokningen är till dig väljer du ”RCI-medlemmen är en del av resesällskapet”.

Om en annan gäst ska resa måste du välja ”Semestern gäller för en gäst”. Se NÄRLIGGANDE ÄMNEN för mer information om att lägga till gästkort.

Välj FORTSÄTT för att fortsätta.

How to Book a Holiday on rci.com


Steg 2: Tjänster och använda poäng

Nu är det dags att välja de tillval du vill ha, till exempel bytesskydd, som skyddar semestern om det händer något oväntat så att du behöver avboka. Lämna rutan ikryssad om du vill lägga till detta.

Annars avmarkerar du rutan.

Klicka på FORTSÄTT.

Obs! Om boendets bytesvärde överstiger dina nyttjandeår-poäng kan du komma till en sektion som heter Pointsöversikt. Se NÄRLIGGANDE ÄMNEN för mer information.

Steg 3: Betalningsinformation

Ange betalningsuppgifter med vår säkra onlineutcheckning. RCI tillämpar inte ytterligare kortavgifter för medlemmar som bokar tillgängliga lägenheter online. RCI debiterar bara medlemmarna kostnaden för den tillgängliga lägenheten som visas online.  Om du ser att ytterligare avgifter har lagts till i din bokning ska du kontakta kreditkortsleverantören för att kontrollera om denne har tillämpat dessa avgifter

Glöm inte att om du är RCI Platinum-medlem kan du använda dina medlemsbelöningar för transaktionen innan vi beräknar återstående saldo. Om du har belöningar att använda kryssar du i rutan för att använda dem.

Klicka på FORTSÄTT.

Steg 4: Bekräfta bokning

Granska dina bekräftelseuppgifter och slutför din bokning genom att klicka på ”BEKRÄFTA”.

Om du vill visa dina bekräftelser klickar du på ”RESOR” i det övre navigeringsfältet, går till ”Mina semesterplaner” och klickar på fliken ”Bekräftade”.

Trevlig resa!

Behöver du avboka? Du kan avboka din bokning inom 24 timmar och få full återbetalning. Om du avbokar efter 24 timmar får du ingen återbetalning.