Loading...

Så här söker du efter en Bytessemester

Sök efter nästa semesterdestination bland anläggningar i hela världen. Så här hittar du nästa resa:

Sökfältet

Steg 1: Sökfältet

Logga in och sök med hjälp av sökfältet längst upp. Använd listrutan för att välja i vilken region du vill semestra. Om du vill kan du också vara mer specifik och välja en underregion. Om du vet det tidigaste och det senaste datum när du kan checka in anger du dem i fälten. I annat fall anger du inget i fälten och klickar på ”SÖK”. En sökning efter bytessemestrar, extra semestrar och sista minuten-erbjudanden utförs, men bytessemestrar visas som standard. Om du vill visa extra semestrar eller sista minuten-erbjudanden använder du filtren till vänster för att välja sökalternativ.

Steg 2: Granska sökresultat

På sökresultatsidan kan du begränsa sökresultaten genom att använda sökfiltren. Du kan söka efter tillgängliga semestrar efter region, semestertyp, lägenhetsstorlek, vistelselängd, anläggningens faciliteter med mera.

Om du är RCI Platinum-medlem kan du också begränsa sökningen till att omfatta anläggningar med prioriterad tillgång.

Du kommer förstås att få fler resultat om du är flexibel med filtreringen, vilket ökar chansen att du hittar en anläggning som passar dina semesterbehov.

Om du inte vill boka än men vill spara intressanta anläggningar kan du spara dem som favoriter genom att klicka på hjärtikonen. Om du vill visa sparade favoriter klickar du på personikonen på hemsidan.

Här kan du bekräfta lägenheter eller reservera lägenheter i 24 timmar om incheckningsdatumet är mer än 60 dagar från dagens datum. Om du vill ha mer information om hur du bokar läser du i ”NÄRLIGGANDE ÄMNEN”.

 


How to Search for an Exchange Holiday


Hittar du inte rätt anläggning? Om du vill justera sökningen eller välja en annan anläggning klickar du på ”Tillbaka till din sökning”.


How to Search for an Exchange Holiday


Sök på karta

Steg 1: Sök med hjälp av kartan.

Använd sökfältet enligt ovan. När sökresultatsidan visas finns det ett alternativ längst upp som du kan använda för att växla till kartvyn. Alternativt så går du till ”BOKA” och väljer ”Bytessemester”. Sedan kan du söka med hjälp av kartan genom att välja områden på den.

Steg 2: Sök efter en anläggning

Håll muspekaren över kartan för att visa regioner och antalet anläggningar inom ett visst område.

Klicka på ett område för att zooma in och begränsa den geografiska sökningen.

Vet du redan vilken destination eller anläggning du vill se? Skriv in uppgifterna i sökfältet och klicka på SÖK.


How to Search for an Exchange Holiday

 

Steg 3: Välj en anläggning

När du zoomar in visar de röda nålarna specifika anläggningar. Du kan också använda panelen Sökalternativ för att avgränsa resultaten.


How to Search for an Exchange Holiday

 

Du kan när som helst växla från kartvyn och välja LISTVY för att söka i en lista över anläggningar.


How to Search for an Exchange Holiday

 

Klicka på en nål och välj Tillgängliga lägenheter för att läsa mer om anläggningen.


How to Search for an Exchange Holiday

 


How to Search for an Exchange Holiday

 

Är anläggningen inte rätt för dig? Du kan när som helst klicka på TILLBAKA för att justera sökningen eller välja en annan anläggning att läsa mer om.


SÖK ANLÄGGNINGAR

Så här hittar du din nästa semester på RCI.com. Läs våra tips som gör dig till expert på att använda vår semestersökning!

SLÄS MER