Personlig hjälp

Med personlig hjälp kan RCI kommunicera, eller chatta, i realtid med besökare på vår webbplats. Personlig hjälp används för att ge kunderna blixtsnabb hjälp och för att ge information till våra medlemmar. Möjligheten att använda denna funktion innebär att du kan få svar på sekunden från någon av våra erfarna medhjälpare.
Chatta online med våra semesterguider: Hjälp online erbjuds under de vanliga öppettiderna i mån av tillgång

Här hittar du personlig hjälp

Knappen ”Personlig hjälp” finns på flera olika sidor på webbplatsen. Du kan hitta knappen på denna sida, och på bland andra sidorna ”Kontakta oss”, ”Hantera mina deponeringar” och på skärmen ”Betalningar” – titta bara efter knappen.