Loading...

Så avbokar jag min extra semester

Du kan avboka din extrasemester eller sista minuten erbjudande inom 24 timmar och få full återbetalning.

Om du vill avboka din semester efter denna 24-timmarsperiod tillämpas följande annulleringsavgift enligt nedan:-

Tid före avresedatum som meddelandet om avbokning mottas av RCI Avbokningsavgift
Mer än 91 dagar25 % av den totala kostnaden för bokningen
90–61 dagar50 % av den totala kostnaden för bokningen
60–31 dagar75 % av den totala kostnaden för bokningen
30 dagar eller mindre100 % av den totala kostnaden för bokningen

 

Om du inte kan ta ut din extrasemester eller sista minuten-erbjudande kan du köpa en gästkort för att överföra semestern till släktingar eller vänner som inte är RCI-medlemmar. Ta reda på mer genom att läsa relaterade ämnen på sidan ”Gästkort” nedan.

Om du hellre vill ringa oss för att avboka, eller lägga till ett gästkort, se sidan Kontakta oss för att välja bland våra telefonnummer, öppettider och tillgängliga språk.

Om du vill avboka en extra semester eller ett sista minuten-erbjudande online klickar du på ”RESOR”, går till ”Mina semesterplaner” och klickar på fliken ”Bekräftade”. Välj den bokning du vill avbryta och klicka på länken "Avboka". Beroende på vilket datum du avbryter semestern kommer vi att räkna ut det belopp som kommer att återbetalas.

Markera en kryssruta för att säga att du godkänner och godkänn avgifterna som visas, och tryck på knappen "AVBOKA". Semestern kommer nu bekräftas som makulerad.

RCI kommer avser att återbetala pengarna inom 24 timmar, men om du har återbetalat till din ursprungliga betalningsmetod, den tidpunkt då kortutgivaren returnerar pengarna till dig kommer du att baseras på deras egna villkor.