Så här förnyar jag mitt RCI-medlemskap

Förnya ditt medlemskap för att se till att ditt konto är uppdaterat och att du kan dra nytta av alla fördelar som en RCI erbjuder.

Börja med att logga in på RCI.com och följ stegen nedan för att förnya prenumerationen. Eller varför inte skapa ett autogiro för att göra det ännu enklare? Se NÄRLIGGANDE ÄMNEN för mer information.

Hitta ditt förnyelsedatum

Först och främst måste du ta reda på när ditt konto ska förnyas. Om du vill vara extra säker på att medlemskapet inte går ut kan du skapa en påminnelse i kalendern varje år. Då vet du när du behöver logga in eller kontakta oss för att betala nästa års medlemskap.

Klicka på personikonen i det övre navigeringsfältet och välj ”Mitt konto”.

I avsnittet Medlemskapsförnyelse ser du medlemskapets utgångsdatum. Klicka på BETALA FAKTURA för att påbörja betalningen.

Om ditt konto är betalt fram till uppsägningsdatumet så informerar vi dig.

Home Reservations

Steg 1: Medlemskapsalternativ

Kryssa i rutan om du vill betala ”Framtida avgifter”, som alltså är den årliga RCI-medlemsavgiften. Klicka på FORTSÄTT.

Home Reservations

Steg 2: Betalningsinformation

Ange betalningsuppgifter med vår säkra onlineutcheckning.

Glöm inte att om du är RCI Platinum-medlem kan du använda dina medlemsbelöningar för transaktionen innan vi beräknar återstående saldo.

Du kan också spara kortuppgifterna så att du kan använda dem i framtiden. Kryssa bara i Använd det här kortet för en framtida onlinetransaktion.

Home Reservations

Steg 3: Bekräfta

Granska alla uppgifter och välj BEKRÄFTA. Nu har du förnyat medlemskapet.

Om du vill visa din kontostatus klickar du på personikonen i det övre navigeringsfältet och väljer ”Mitt konto”.

Home Reservations