Alt om deponering

Sådan administrer du dine deponeringer, der er ved at udløbe

Sådan undgår du at miste din deponering

For at tage på en BytteFerie med RCI skal du deponere din uges ejerskab. Derfor er det vigtigt, at du bruger den inden for dens treårige rejsevindue (se emnet "Forklaring på uger"). Men hvis du ikke har mulighed for at gøre det, findes der heldigvis en række muligheder, som du kan bruge til at forlænge din deponering og dermed undgå at miste den ferie, du fortjener.

Kombinér dine deponeringer

Du kan kombinere din deponering, der er ved at udløbe, med en anden deponering eller deponeringskredit. Når du kombinerer deponeringer og/eller deponeringskreditter, er dit nye kombinerede deponerings rejsevindue åbent i et år fra den dato, hvor du kombinerede dem. Få mere at vide om kombinerede deponeringer under linket "Sådan gør du" nedenfor.

Og hvis du er Platinum-medlem, kan du optjene medlemsbelønninger, når du kombinerer dine deponeringer.

Sådan forlænger du din deponering

Du kan forlænge din deponering i sektionen "Administrér mine deponeringer" på din medlemskonto eller ved at ringe til os. Når du er logget på, skal du klikke på personikonet i den øverste navigationslinje og vælge "Administrer mine deponeringer". Vælg fanen "FORLÆNG" på denne side. Vælg i rullemenuen den deponering, du ønsker at forlænge, og vælg derefter den forlængelsesmulighed, du ønsker. Hvis du ikke tidligere har forlænget denne deponering, kan du vælge at forlænge den i 1, 3, 6 eller 12 måneder. Den nye udløbsdato vises i den pågældende forlængelsesmulighed. Du bekræfter dit valg ved at trykke på knappen "Forlæng", hvorefter du blot mangler at gennemføre betalingen.

Bemærk: Du kan kun forlænge din deponering for i alt 12 måneder. Så hvis du vælger at forlænge din deponering i 6 måneder, men derefter ønsker at forlænge den igen tæt på udløbsdatoen, vil du kun blive tilbudt at forlænge den med yderligere 1, 3 eller 6 måneder.

Vær opmærksom på, at din deponering ikke kan forlænges, hvis den allerede er udløbet.

FORLÆNG DIN DEPONERING