Sådan bestiller du en ferie

Du har en verden af muligheder at vælge imellem, og denne guide hjælper dig med at bestille den rigtige BytteFerie for dig.

Når du har fundet et feriested, du gerne vil bestille, er det en god idé at læse "Vigtige oplysninger", før du fortsætter. Disse oplysninger finder du nederst i afsnittet "Ledige ferieboliger" eller under "Gebyrer".

Hvis du er klar til at bestille din ferie, klik på knappen "BEKRÆFT". Men hvis du endnu ikke er helt sikker, og din ferie ligger mere end 60 dage fra dags dato, kan du vælge "VENT" for at reservere den i 24 timer uden beregning.

Følg disse fire enkle trin for at bestille din næste BytteFerie:

How to Book your Holiday

Trin 1: Bekræft detaljer

Du skal bekræfte oplysningerne om feriestedet og bekræfte dine valg, før du kan fortsætte med din bestilling:

Sådan bestiller du en BytteFerie: Vælg den deponering, du vil bruge til din reservation, ved at klikke på "VÆLG DENNE DEPONERING".

Hvis du har mere end én deponering til rådighed, kan du kombinere dem for at få en højere bytteværdi. Det giver dig adgang til flere BytteFerier, feriesteder og datoer. Hvis du har mulighed for at kombinere, vil du se en ekstra "KOMBINER"-knap. Tryk på denne, og følg vejledningen for at kombinere. Når du er færdig, vil du få vist de ekstra BytteFerier, du kan bestille.

Læs mere om at kombinere deponeringer her>

Sådan bestiller du EkstraFerier eller "Sidste Minut"-tilbud: Det vil måske også være muligt at købe en EkstraFerie eller et "Sidste minut”-tilbud på det feriested, du har valgt. Det gør du ved at vælge "FORTSÆT" i afsnittet "Eller jeg vil købe denne ferie til".

How to Book your Holiday

Du kan nu bekræfte, hvem der rejser. Hvis det er en anden gæst, der holder ferie, kan du gå til "BESLÆGTEDE EMNER" for at få yderligere oplysninger om at føje gæstecertifikater til din bestilling. Hvis denne ferie er til dig, skal du vælge "RCI-medlemmet er en del af grupperejsen".

Klik på "FORTSÆT".

How to Book your Holiday

Trin 2: Tilføj tjenester

Det er nu på tide at tilføje byttesikring, der kan redde din ferie, hvis du bliver forhindret. Feltet skal markeres, hvis du ønsker at tilføje dette. Hvis du ikke ønsker at købe den, skal du blot fjerne fluebenet i boksen. Klik dernæst på "FORTSÆT".

How to Book your Holiday

Trin 3: Betalingsoplysninger

Indtast dine betalingsoplysninger via vores sikre online betaling. RCI pålægger ikke ekstra kortgebyrer for medlemmer, der reserverer ledige ferieboliger online. RCI debiterer kun medlemmerne for den pris på den ledige feriebolig, der vises online.  Medlemmer, der mener, at de er blevet pålagt ekstra kortgebyrer i forbindelse med deres reservation, skal kontakte deres kreditkortudbyder for at kontrollere, om udbyderen har pålagt disse gebyrer

Hvis du er RCI Platinum-medlem, må du ikke glemme, at du kan benytte dine medlemsbelønninger i transaktionen, før vi beregner din udestående saldo.

For at gøre det endnu nemmere kan du også gemme dine kortoplysninger til fremtidig brug. Vælg "Brug dette kort til fremtidige online transaktioner"

Trin 4: Bekræft reservationen

Gennemse de udfyldte bekræftelsesoplysninger, og markér afkrydsningsfeltet nederst på siden for at bekræfte, at du har læst og accepteret "Vigtige oplysninger". Vælg "BEKRÆFT", og så er din feriebestilling gennemført.

Husk, at du kan se din bekræftelse til enhver tid ved at vælge "MINE FERIEPLANER" under "MIN KONTO" på din medlemskonto-startside.

How to Book your Holiday

Er du nødt til at annullere?

Hvis du bliver nødt til at annullere din BytteFerie indenfor 24 timer efter bestillingen, vil du få fuld refundering. Hvis du annullerer efter denne frist, vil du ikke modtage refundering.

Husk, at hvis du bliver nødt til at afbestille op til fem dage før du checker ind, vil du få dit byttegebyr refunderet til din konto, og din fulde bytteværdi vil blive gendannet, hvis du købte byttesikring, da du foretog din bestilling.

Hurtige links til RCI.com