Anmodning om opgraderinger og ændringer

Du kan bestille en opgradering til din nuværende BytteFerie-reservation ved at betale et gebyr. Denne tjeneste er gratis for RCI Platinum-medlemmer. Du kan enten gøre dette på forhånd under reservationen af din BytteFerie, eller du kan foretage denne anmodning indtil 15 dage, før ferien starter. Det gør du ved at klikke på "REJSER" i navigationspanelet og derefter klikke på "Bekræftelser" for at gå til det bekræftede afsnit af dine ferieplaner.

Upgrade and Changes Request

Din Anmodning om opgraderinger og ændringer giver dig tre valgmuligheder:

• Anmod om en større ferielejlighed på det feriested, du aktuelt har bekræftet.
• Anmod om en anden indtjekningsdato to dage før eller efter din nuværende bekræftelse.
• Vælg et andet feriested i samme land eller region (op til maks. fem valgte feriesteder) og i forbindelse med samme lufthavn.

Hvis et af dine valgte feriesteder bliver ledige 14 dage før din bekræftede indtjekningsdato annullerer vi automatisk din aktuelle bestilling, og bekræfter et af dine alternativer.

Hvis du allerede har bestilt den størst mulige lejlighedstype på det valgte feriested, kan der ikke foretages yderligere opgraderinger på dette feriested. Men du kan vælge op til fem andre feriesteder fra det udvalg, du får tilbudt. Bemærk, at du skal fravælge din feriesteds bekræftelse først ved at klikke på højre felt, før du klikker på "Gem anmodning". Bemærk venligst, at dette IKKE annullerer din bekræftelse.

Hvis du ikke har bestilt den størst mulige ferielejlighed på dit bekræftede feriested, og du ønsker at anmode om en større lejlighed, skal du bare klikke på den orange pil.

Det giver dig mulighed for at vælge fleksible datoer, hvis de er tilgængelige. Hvis de ikke er tilgængelige, bliver du informeret herom. Sæt derefter kryds i feltet for at acceptere vores vilkår og betingelser, og klik på knappen "Gem anmodning".

Vi sender en bekræftelse til dig, men hvis du ønsker den sendt via e-mail til en anden konto end den, vi er i besiddelse af, kan du indtaste en alternativ e-mailadresse, før du gemmer din anmodning.

Hvis du vil vælge et andet feriested i samme land eller region (op til fem feriesteder), skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for hver af de feriesteder, der tilbydes.

Du skal indtaste mindst én indtjekningsdato for hvert feriested, du vælger, før du fortsætter til betaling. RCI Platinum-medlemmer får denne service gratis, og du skal blot klikke på knappen "Gem anmodning".

VIGTIGT

Hvis du har bestilt på hinanden følgende uger, kan vi desværre normalt ikke tilbyde opgradering for hver enkelt på hinanden følgende uge. På grund af opbygningen af vores BytteFerie-netværk og eksisterende bestillinger kan vi ikke garantere opgradering til samme lejlighed/feriested for mere end en uge.

Hvis du opgraderer, skal du eventuelt flytte lejlighed mellem ugerne. Indtast faste datoer for din opgraderingssøgning for at få de bedste resultater: Hvis du vælger fleksible datoer, får du muligvis færre opgraderingsmuligheder.