Loading...

Om Weeks-medlemskab

Uitleg over mijn online account

Mijn account is de eenvoudigste manier om al uw activiteit bij RCI bij te houden en te beheren. Ga naar rci.com en maak een account aan. Meld u vervolgens aan, klik op het persoonspictogram in het bovenste navigatiegedeelte en selecteer 'Mijn account'.

In Mijn account kunt u:

• Controleer tot wanneer uw lidmaatschap geldig is
• Leden-ID-kaart printen
• Uw persoonlijke gegevens, zoals uw woonadres en e-mailadres bijwerken of uw wachtwoord wijzigen
• Uw RCI-lidmaatschap verlengen
• Upgraden naar Platinum-lidmaatschap
• Uw krediet bekijken
• Verzoek om een financieel overzicht van de afgelopen 3 jaar
• Uw deponeringen beheren
• Uw ruilkrachtoverzicht bekijken
• Uw opgeslagen favorieten bekijken en beheren
• Automatische afschrijving instellen als u dat nog niet hebt gedaan

GA NAAR MIJN ACCOUNT