Förnya mitt medlemskap

Om du vill veta när det är dags för förnyelse av ditt RCI-medlemskap loggar du in på rci.com och klickar på personikonen i det övre navigeringsfältet. Välj sedan "Mitt konto”. På den här sidan ser du hur länge ditt RCI Weeks-medlemskap är giltigt.

Förnyelsedatumet visas också i ditt Weeks-kontoutdrag, och vi skickar även en påminnelse till dig när utgångsdagen närmar sig.

Du kan förnya ditt medlemskap på sidan ”Mitt konto” under avsnittet ”Förnyelse av medlemskap”.

Du kan förnya medlemskapet när som helst och välja mellan 1 och 5 år. Om du förnyar ditt medlemskap i 3 eller 5 år sparar du mer pengar.

Håll medlemskapet uppdaterat så att du säkert kan fortsätta att boka en extra semester hos oss, eftersom det inte går att boka resor som löper efter medlemskapets sista giltighetsdag.

En annan viktig fördel med att ha autogiro är att du kan göra bytesbokningar efter RCI-medlemskapets utgångsdatum, medan direktbetalande medlemmar inte kan det såvida de inte förlänger medlemskapet när de slutför bokningen.