RCI Platinum-medlemskap

Begäran om uppgraderingar och ändringar

Du kan begära en uppgradering av din aktuella bytessemester genom att betala en avgift. Denna tjänst är gratis för RCI Platinummedlemmar. Du kan antingen begära det här när du bokar din bytessemester, eller fram till 15 dagar innan din semester börjar. Du gör det genom att klicka på ”RESOR” i det övre navigeringsfältet och sedan på fliken ”Bekräftade” och går till de bekräftade semesterplanerna.

Upgrade and Changes Request

Du har tre alternativ för begäran om uppgraderingar och ändringar:

• Begär en större lägenhet på den anläggning du har bokat;
• Begär en annan incheckningsdag upp till två dagar före eller efter din befintliga bokning;
• Välj en annan anläggning i samma land eller region (upp till maximalt fem anläggningar), som nås via samma flygplats.

Om något av dina alternativ blir tillgängligt tidigast 14 dagar före din bekräftade incheckningsdag avbokas din befintliga bokning automatiskt och ett av dina alternativ bekräftas.

Om du redan har bokat den största lägenhetstypen som finns på den anläggning du valt går det inte att göra några fler uppgraderingar på samma anläggning. Däremot så kan du välja upp till fem andra anläggningar från det urval som presenteras. Observera att du först måste välja bort din bokade anläggning genom att avmarkera kryssrutan till höger. Då kan du klicka på Spara begäran. Obs! Det här avbokar INTE din bokning.

Om du inte har bokat största möjliga lägenhet på din bekräftade anläggning och vill begära en större lägenhet klickar du helt enkelt på den orange pekaren.

Det gör det möjligt för dig att välja flexibla datumalternativ om sådana finns tillgängliga. Du kommer att meddelas om inga sådana finns tillgängliga. Markera sedan kryssrutan för att godkänna gällande regler och villkor, och klicka sedan på knappen Spara begäran.

Vi skickar en bekräftelse via e-post, men om du vill få bekräftelsen skickad till en annan adress än den vi har registrerad så kan du ange en annan e-postadress innan du sparar din begäran.

Om du vill välja en annan anläggning i samma land eller region (upp till fem anläggningar) markerar du kryssrutan för de anläggningar du önskar bland de som erbjuds.

Du måste ange minst ett incheckningsdatum för varje anläggning du väljer innan du går vidare till betalningsavsnittet. Den här tjänsten är gratis för RCI Platinummedlemmar. De kan helt enkelt klicka på knappen Spara begäran.

OBS!

Om du har bokat flera veckor i följd kan vi tyvärr vanligtvis inte erbjuda uppgraderingar för varje efterföljande vecka. På grund av Bytessemesternätverkets utformning och befintliga bokningar, kan vi inte garantera uppgraderingar till samma lägenhet eller anläggning för mer än en vecka.

Om du uppgraderar får du kanske inte samma boende alla veckor, utan måste flytta när en ny vecka inleds. Ange fasta datum för sökningen efter uppgraderingen för bästa resultat. Om du väljer flexibla datum kan det begränsa uppgraderingsalternativen.