Om Weeks-medlemskab

Forny dit medlemskab

For at finde ud af, hvornår dit RCI-medlemskab skal fornyes, skal du logge på rci.com og klikke på personikonet på den øverste navigationslinje og derefter vælge "Min konto". Her kan du se, hvornår dit RCI Weeks-medlemskab gælder til.

Din fornyelsesdato fremgår også af dit Weeks kontoudtog. Desuden sender vi en påmindelse til dig, før dit medlemskab udløber.

Du kan forny dit medlemskab fra siden "Min konto" under afsnittet "Fornyelse af medlemskab".

Du kan til enhver tid forny dit medlemskab og vælge mellem perioder fra et til fem år. For at opnå større besparelser kan du forlænge dit medlemskab i 3 eller 5 år og spare DKK/NOK.

Sørg for at holde dit medlemskab opdateret, så du fortsat kan bestille en EkstraFerie gennem os. Det er nemlig ikke muligt at bestille ferier, der starter, efter dit medlemskab er udløbet.