Administrer mine bookinger

For at hjælpe dig med at administrere dine bestilte ferier har vi lavet sektionen "Mine ferieplaner", der gør det nemt for dig.

Du kan få adgang til dine "bekræftede" ferier, reservationer, der er sat i bero, "igangværende søgninger" og reservationer og hele din "feriehistorik" fra de seneste 2 år ved at klikke på "REJSER" i den øverste menu.

På hold

Du kan sætte udvalgte BytteFerier og EkstraFerier i bero i en periode på 24 timer, før du bekræfter din reservation og betaler, hvis din reservation er mere end 60 dage til startdatoen. De reserverede ferier, som endnu ikke er bekræftet, betragtes som "på hold". Du kan se, bekræfte eller frigive dine reservationer i denne sektion ved at vælge den relevante mulighed. Hvis du er klar til at bekræfte, skal du vælge ”BEKRÆFT RESERVATION" og følge vejledningen til betaling.

Du kan annullere ferier på hold men ikke bekræftede bookinger ved at vælge 'FRIGIV RESERVATION". Hvis du ikke frigiver din ferie på hold, vil dette blive gjort automatisk af os efter den næste arbejdsdag eller 24 timer efter, at du satte den på hold.

Vedvarende søgninger

Hvis du ikke kan finde lige præcis den BytteFerie, du leder efter, så kan du starte en vedvarende søgning og få os til at søge på dine vegne, med dine præferencer.

Her kan du se igangværende søgninger, du allerede har konfigureret, og vælge "ANNULLER SØGNING” eller ”REDIGER SØGEKRITERIER” ved at vælge den relevante handlingsknap.

Bekræftet

Se og print dine bekræftede BytteFerier herfra. Sker der ændringer, så du ikke kan tage afsted på din ferie, kan du lade en anden person benytte din allerede bestilte ferie i stedet for dig ved at klikke på linket ”Opret gæstekort".

Du kan anmode om en opgradering af din nuværende BytteFerie-reservation ved at klikke på linket "Opret anmodning" under ”Opgraderinger og ændringer", hvis det er relevant.  Hvis du er så uheldig, at du bliver nødt til at aflyse din ferie, kan du gøre det her ved at klikke på linket "Annuller reservation" under bytteoplysningerne for din bekræftede ferie.

Tidligere ferier

Her kan du se alle de ferier, du har booket via RCI. Du kan også bruge denne sektion til at finde en tidligere ferie og vælge "SKRIV EN ANMELDELSE".