Loading...

Brugervejledninger

Sådan tilføjer du et gæstekort

Hvis du ikke kan rejse og ønsker at dele ferieglæden med venner eller familie, er et gæstekort en enestående mulighed, som du kan bruge mod en Bytteferie, en Ekstraferie eller et "Sidste minut"-tilbud.

Desuden er det en gave, der holder længe. Hvis du er RCI Platinum-medlem, optjener du samtidig medlemsbelønninger, hver gang du køber et gæstekort.

Sådan tilføjer du et gæstekort, når du foretager en feriereservering

Du skal blot logge på, søge efter en ferie, og når du begynder reservationen i trin 1: Få bekræftet oplysningerne, og hvis du endnu ikke har valgt din ferie som en Bytte- eller Ekstraferiereservation, skal du nu gøre det, inden du bliver spurgt om "Hvem skal ud at rejse?".

Hvis din reservation allerede er en Bytte- eller Ekstraferie, bliver du straks bedt om at vælge "Hvem skal ud at rejse?". Som standard vælges "RCI-medlemmet er en del af rejseselskabet". På dette tidspunkt skal du vælge "Denne ferie er til en gæst". Der vises derefter en gæstekortformular, som skal udfyldes.

Udfyld gæstens oplysninger, og markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du godkender vilkår og betingelser specificeret af RCI Weeks. Du kan også vælge at sende en bekræftelses-e-mail til den nye gæst, før du klikker på "FORTSÆT".

Nu skal du blot fortsætte med feriereservationen for at fuldføre reservationen.

Sådan tilføjer du et gæstekort til en bekræftet reservation

Hvis du allerede har bestilt en BytteFerie og ønsker at tilføje et gæstekort, skal du klikke på personikonet øverst i navigationen og vælge "Min konto" og derefter vælge fanen "bekræftet".

Ud for dine reservationsoplysninger skal du klikke på "OPRET GÆSTEKORT" i panelet "TILFØJ TJENESTER".

How to add a Guest Certificate

Trin 1: Gæsteoplysninger

Du kan nu opdatere gæsteoplysningerne og vælg en mulighed, som sender en e-mail med en kopi af reservationen til den nye rejsende.

Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkår og betingelser specificeret af RCI Weeks, og klik på "FORTSÆT" for at fortsætte til betaling og bekræftelse af din reservation.

Trin 2: Betalingsoplysninger

Indtast dine betalingsoplysninger via vores sikre online betaling.

For at gøre det endnu nemmere kan du også gemme dine kortoplysninger til fremtidig brug. Bare sæt et flueben i "Brug dette kort til fremtidige online transaktioner".

Vælg "FORTSÆT" for at gå videre med transaktionen.

Trin 3: Bekræft gæstekort

Gennemse gæstekortets oplysninger, vælg "BEKRÆFT", hvorefter bestillingen er fuldført.