Sådan afbestiller du din EkstraFerie

Hvis du bliver nødt til at afbestille din EkstraFerie eller dit "Sidste minut"-tilbud, og du gør det indenfor 24 timer efter bestillingen, får du en fuld refusion.

Hvis du bliver nødt til at afbestille din ferie efter denne 24-timers periode, gælder følgende afbestillingsgebyr som vist nedenfor:

Tidsrum før afrejsedato, hvor RCI modtager annulleringsmeddelelsen Afbestillingsgebyr
Mere end 46 dage0 % af den samlede pris for reservationen
31-45 dage15 % af den samlede pris for reservationen
30 dage eller mindre100 % af den samlede pris for reservationen

Hvis du bliver forhindret i at tage på din EkstraFerie eller benytte dit "Sidste minut"-tilbud, kan du købe et gæstekort for at overføre ferien til venner eller familiemedlemmer, som ikke er medlemmer af RCI. Få mere at vide ved at læse den relaterede emneside om gæstekort nedenfor.

Hvis du foretrækker at ringe til os for at annullere eller tilføje et gæstekort, kan du se vores telefonnumre, åbningstider og tilgængelige sprog på siden Kontakt os.

Du kan afbestille din EkstraFerie eller dit "Sidste minut"-tilbud online ved at gå til "Mine ferieplaner" og vælge indstillingen "Bekræftet". Vælg den reservation, du ønsker at annullere, og vælg linket "Annuller reservation". Baseret på den dato du afbestiller din ferie, beregner vi det beløb, du får refunderet.

Markér afkrydsningsfeltet for at angive, at du accepterer de gebyrer, der vises, og tryk på knappen "ANNULLER RESERVATION". Du modtager en bekræftelse på, at din ferie er afbestilt.

RCI forsøger at tilbagebetale midler inden for 24 timer, men hvis du refunderes til din oprindelige betalingskilde, vil den tid, det tager kortudstederen at returnere pengene til dig, være baseret på dennes egne betingelser.