Forklaring på kombinerede deponeringer

Du kan kombinere dine deponeringer online eller kontakte en RCI-guide, som kan gøre det for dig.

For at kombinere online skal du klikke på "ADMINISTRER MINE DEPONERINGER" på hjemmesiden og vælge "KOMBINER MINE DEPONERINGER".

Markér dernæst afkrydsningsfeltet ud for hver af de deponeringer, du vil kombinere. Afsnittet "Oplysninger om kombineret deponering" viser den kombinerede deponeringsværdi og rejsevinduet, du får, hvis du fletter dem sammen til ét.

Klik på "KOMBINER", og følg trin 1 til 3 for at fuldføre transaktionen.

How to Combine your Deposits

Trin 1: Bekræft detaljer

Gennemse oplysningerne om de deponeringer, du ønsker at kombinere, og betalingen for din transaktion. Klik derefter på "FORTSÆT".

Trin 2: Betalingsoplysninger

Indtast dine betalingsoplysninger via vores sikre online betaling.

Vælg "FORTSÆT" for at gå videre med transaktionen.

Trin 3: Bekræft kombinationen

Gennemse de udfyldte bekræftelsesoplysninger, og markér afkrydsningsfeltet nederst på siden for at bekræfte, at du har læst og accepterer vilkår og betingelser. Vælg "FORTSÆT", så er din byttereservation fuldført.

Du kan nu søge efter ferier, som matcher din nye deponeringsværdi.

Glem ikke, at du som RCI Platinum-medlem også modtager en medlemsbelønning, når du kombinerer dine deponeringer.